banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
925 Ayar Gümüş Temmuz Ayı Doğum Taşı Kedi Kadın Kolye

925 Ayar Gümüş Temmuz Ayı Doğum Taşı Kedi Kadın Kolye

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRGarantiliwarranty774Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Gümüş Temmuz Ayı Doğum Taşı Kedi Kadın Kolye Her bir doğum taşı, belli bir ayla özdeşleşmiştir. Yakut temmuz ayı doğum taşıdır. Sevgi ve tutkunun sembolüdür. Sahibine sağlık, bilgelik, zenginlik ve başarı verir. Bu taş gizemli özellikleri ve parlak renkleriyle ünlüdür. Duyuları uyandırma ve enerji düzeyini arttırma konusunda olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Evlerimizin sevimli neşe kaynağı kediler, temiz olmalarının yanı sıra masumiyetin simgesidir. Asil ve mantıklı bir kişiliğe, mükemmel sezgilere ve akılcı bir duyarlılığa sahiptirler. Özel günlerin en tercih edilen hediye seçeneklerinden olan gümüş takılar, sevdiklerini mutlu etmek ve onlara her an yanlarında taşıyabilecekleri bir hediye vermek isteyenler için tasarlandı. Masumiyetin simgesi olan kedi figürlü gümüş kolye modelini kız kardeşinize, sevgilinize ya da arkadaşlarınıza armağan edebilirsiniz. Yakut taşlı kedi kadın kolye modeli 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Gümüş üzerine gold kaplama yapılmıştır. Gold kaplama yapılan gümüş kedi kolye modelleri parlaklığını uzun süre muhafaza eder ve oksitlenmesi gecikir. Kolye üzerinde bulunan tüm taş yakuttur. Gümüş olan zincir boyu ortalama 45 cm'dir. Gümüş kadın kedi kolye diğer tüm gümüş kadın kolye modellerinde olduğu gibi el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. En : 1.60 cm Boy : 2.30 cm Zincir Uzunluğu : 45 cm Ort Ağırlık : 2 gr.

İlan No 4466165
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Eylül,
Güncel ilan - Dün 03:51
SKUT8394
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar