banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Tornavida Lokma 10X125
Baktığın ilan kapandıBrio Tornavida Lokma 10X125351Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

BRIO Tornavida Lokma 10X125 Özel olarak formüle edilmiş sert malzeme tornavida uçlarının dönmesini önler ve aşınmayı minimuma indirir. Saplar, özel tasarımı sayesinde metal kısmı tamamen kavrar ve bu sayede uzun ömürlü kullanım sağlar. Yumuşak TPE malzemesi, en iyi tork iletimi için formüle edilmiştir ve el ile sap arasında mükemmel uyuma sahiptir. Darbelere ve çeşitli sıcaklıklara karşı dayanıklıdır.

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar