banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
KLipsch Awr-650-sm Dış Mekan Tek Kum Kaya Hoparlörü
KLipsch Awr-650-sm Dış Mekan Tek Kum Kaya Hoparlörü
KLipsch Awr-650-sm Dış Mekan Tek Kum Kaya Hoparlörü

KLipsch Awr-650-sm Dış Mekan Tek Kum Kaya Hoparlörü

kurumsalEmperor4.1/5SIFIRGarantiliwarranty22.980Ücretsiz kargoKredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Klipsch AWR-650-SM Kaya Tipi Dış Mekan Hoparlörü 60 yılı aşkın süredir, tavizsiz ses performansıyla ilgileniyoruz ve kaya tipi hoparlörümüz de bir istisna değil. AWR-650-SM, 6.5 inçlik çift ses bobini polimer woofer ve çift inçlik polimer kubbeli tweeter kullanan gerçek bir iki yönlü tasarımdır.Hoparlörün ikili tweeter tasarımı, hem sol hem de sağ stereo sinyallerini hassas ve net bir şekilde çalmasına olanak tanır. Ek olarak, daha geniş alanlara pürüzsüz ve eşit kapsama sağlamak için birkaç modelin gerekli olduğu durumlarda mono çıkış için kablolanabilir. AWR-650-SM, UV ışınlarına dayanıklı dayanıklı bir muhafazaya sahiptir, böylece tüm sezon boyunca temiz ve net sesin keyfini çıkarabilirsiniz. Teknik Özellikler Frekans Tepkisi 66Hz-20kHz +/-3dB Duyarlılık 94dB @ 2.38V /1 m Nominal Empedans 8 ohms Uyumlu Yüksek Geçiş Frekansı 2500 Hz Güç Kullanımı 50 watt (200 watt peak) Önerilen Amplifikatör Gücü 100 W / 200 W peak Sürücü Bileşenleri Plastik bir muhafazaya monte edilmiş Neodim mıknatıslar kullanan iki 0,75” poli kubbeli tweeter ile seramik motor ve plastik sepet kullanan 6,5” poli konili çift ses bobinli woofer Düşük Frekans Uzaması 43 Hz Ağırlık 5.9 Kg Boyutlar 432 x 381 x 279 mm

İlan No 4314370
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU8.100.02.0805
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmperor - Yetkili Yenileme Merkezi4.1 /5
Emperor Teknoloji Anonim Şirketi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar