banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesi 18X15 cm
Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesi 18X15 cm

Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesi 18X15 cm

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRGarantiliwarranty233Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesi 18x15 cm Gizemli ve Göz Alıcı Bir Görünüm İçin! Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesi, balolar, maskeli partiler gibi özel günlerde gizemli ve göz alıcı bir görünüm elde etmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Yumuşak süet kaplaması ve zarif beyaz incileri ile bu maske sizi partinin yıldızı yapacak. Özellikler: Renk: Siyah Malzeme: Süet (kumaş), plastik Ölçüler: 18x15 cm Tasarım: Yandan tüylü, beyaz incili Kullanım: Balolar, maskeli partiler , kostüm partileri Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesini Neden Seçmelisiniz? Göz Alıcı Tasarım: Siyah süet kaplaması ve beyaz incileri ile her kıyafete uyum sağlayacak şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. Rahat Kullanım: Yumuşak süet kaplaması ve ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir şekilde takılabilir. Gizemli Görünüm: Maskenin gizemli tasarımı, kimliğinizi gizlemenize ve partinin gizemli bir konuğu olmanıza olanak tanır. Dayanıklı Malzeme: Kaliteli süet ve plastik malzemeden üretilmiştir, böylece uzun süreli kullanım için dayanıklıdır. Yeniden Kullanılabilir: Maskeyi birden fazla etkinlikte kullanabilirsiniz. Siyah Renk Yandan Tüylü Süet Kaplama Beyaz İncili Parti Maskesini Nasıl Kullanabilirsiniz? Maskeyi yüzünüze yerleştirin ve gözlerinizi maskenin deliklerinden hizalayın. Maskeyi sabitlemek için arkasındaki ipi kullanın. Maskeyi tek başına veya diğer parti aksesuarları ile birlikte kullanabilirsiniz.

İlan No 4465892
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Eylül,
Güncel ilan - Önceki Gün 00:22
SKUSMR-D186
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar