banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
22.5 Metre Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık
22.5 Metre Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık
22.5 Metre Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık
22.5 Metre Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık
22.5 Metre Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık

22.5 Metre Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık

kurumsalTrendBidünyaSIFIRGarantiliwarranty540Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Uzayan Hortum 22,5 Metre Uzayan orijinal Hortum Golden Hose bahçelerde rahatça kullanabileceğiniz, yerden tasarruf edebileceğiniz fonksiyonel başlıklı mükemmel bir üründür. Bahçede kullandığınız hortumlar çok yer işgal ediyor ve karışmış hortumlarla uğraşmakta pek çok zaman can sıkıcı oluyor. Hortum sorununa çare olan, son teknoloji ürünü dayanıklı, pratik, hafif kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen Golden Hose artık Türkiyede. Golden Hose\'un kendi uzunluğunun 3 katı uzamasını bekledikten sonra park, bahçe, araç, balkon, yat, tekne gibi yerlerde rahatlık ile kullanabilir. Standart tip hortumların yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi sorunlar ile karşı karşıya olanlar için özel olarak tasarlanan esnek yapıya sahip bu hortum çileden çıkartan bahçe hortumlarından sizi kurtaracak. Golden Hose uzayan hortum dayanıklı, sağlam, hafif malzemeden imal edilmiştir Golden Hose kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen kıvrılmaz, dolaşmaz, dayanıklı, pratik, esnek yapıya sahip son teknoloji sulama hortumudur. Golden Hose uzayan hortum eski hortumunuzun yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi duramlardan kurtulmanızda en pratik yardımcınız olacaktır. Tek yapmanız gereken Golden Hose uzayan hortumun su giriş ucunu musluğa takmak. Golden Hose ile işiniz bittiğinde ise tek yapmanız gereken musluğu kapatıp Golden Hose\'un kendi kendine kısalmasını bekleyip evinizin, deponuzun bir köşesini saklamak olacaktır. Ürün Ölçüleri: Küçük Hali: 7,5 metre Uzun Hali: 22,5 metre

İlan No 4495296
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi18 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 15:21
SKU38383800725
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalTrendBidünya
Adnan Pişkin
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar