banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
3 in 1 Rodeo Teknik Bayan Soğuk Ortam, Dağcılık ve Kayak Montu Ceketi X-Large
3 in 1 Rodeo Teknik Bayan Soğuk Ortam, Dağcılık ve Kayak Montu Ceketi X-Large
3 in 1 Rodeo Teknik Bayan Soğuk Ortam, Dağcılık ve Kayak Montu Ceketi X-Large
3 in 1 Rodeo Teknik Bayan Soğuk Ortam, Dağcılık ve Kayak Montu Ceketi X-Large

3 in 1 Rodeo Teknik Bayan Soğuk Ortam, Dağcılık ve Kayak Montu Ceketi X-Large

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty3.056Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Türkiye'nin Her Yerine Ücretsiz ve Aynı Gün Kargo Avantajı 3 in 1 Rodeo Teknik Bayan Soğuk Ortam, Dağcılık ve Kayak Montu Ceketinin Özellikleri; 3 in 1 Poları Ayrı Dış Katmanı Yağmurluk Olarak Kullanabilirsiniz. Koltuk Altlarındaki Fermuarı ile Performans Esnasında Nefes Alır. Çıkarilabilen Kapşon Kalıbı 1 beden geniştir, kendi bedeninizin bir altını sipariş vermelisiniz, Large kullanıyorsanız Medium sipariş vermelisiniz. Bileşenin su geçirmezliğiBu, bir kumaşın suyu içeri almama kapasitesidir. Su bansıncı testleri uygulayarak bir kumaşın su geçirmezlik seviyesi ölçülür. Yağmur suyunun basıncı 1000 mm - 2000 mm arasında değişir. Bir kumaşın su geçirmezlik seviyesi en az 2000 mm ise o kumaş su geçirmez olarak değerlendirilir. Ürünümüz 3000 mm suya karşı mükemmel dayanıklılık gösterir. Bileşenin su kaydırıcılığıBir kumaşın su kaydırıcılığı suyun yüzeyde akış kapasitesidir. İçeri sızdırmaz. İçeri sızdırmaz. Su kaydırıcılık kumaşın dış yüzeyine bakım yaparak sürekli kılınabilir. Su geçirmez dikişlerYapışkan ve su geçirmez bantlar. Dikişlerin arkasındaki su geçirmez bölgelerdir. Havanın ve karın montun içine girmesini önler. Rüzgar-keser- Rüzgar ve su geçirmez özelliğini ürünün iç veya dış kısmında kullanılan membran kaplama sayesinde kazanır. Su geçirmez bir kumaş, rüzgar kesici özellikler de taşımalıdır.Rüzgardan korunmak, en az kardan ve yağmurdan korunmak kadar önemlidir. Nefes AlırlığıÖzel dokusu sayesinde yüksek nefes alam özelliği. Multifonksiyonellik İç kısmında telefon ve ipod gözü, kulaklık yolu mevcuttur. ManşonBilekler isteğe göre sıkılarak montun ısı yalıtım özelliği arttırılabilir ve bir kaza anında karların içeri girip kişiyi üşütmesi engellenir.

İlan No 4052152
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Önceki Gün 09:52
SKU1208
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar