Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
6 Kademe Unisex Bel Korsesi İnceltici Vücut Şekillendirici
6 Kademe Unisex Bel Korsesi İnceltici Vücut Şekillendirici
6 Kademe Unisex Bel Korsesi İnceltici Vücut Şekillendirici

6 Kademe Unisex Bel Korsesi İnceltici Vücut Şekillendirici

userYAHYA K.5.0/5YENİGarantiliwarranty199Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Formda ve Şık Görünmenin En Kolay Yolu: Yeni Nesil Korse Daha Dik Durun, Daha Fit Görünün Yeni nesil korse, göğüslerinizin daha dik durmasına ve kalçalarınızın daha yuvarlak bir şekil almasına yardımcı olur. Doğum sonrası deformasyonu toparlayarak, vücudunuza daha sıkı ve estetik bir görünüm kazandırır. 2 Beden İnce Görünün Yeni nesil korse, vücudunuzu sıkılaştırarak 2 bedene kadar incelmenize yardımcı olur. Ayda 5-6 cm kalıcı sıklaşma sağlar. İştahınızı Kesin, Daha Az Yiyin Yeni nesil korse, sıkı yapısı sayesinde iştahınızı keserek daha az yemenize yardımcı olur. Ayrıca geç acıkmanızı sağlayarak, diyetinizi daha kolay sürdürmenize yardımcı olur. Dik Durmanızı Sağlayın Yeni nesil korse, balenler sayesinde dik durmanıza yardımcı olur. Bu sayede daha özgüvenli ve şık görünebilirsiniz. Kıyafetlerinizin Altında Gizli Kalsın Yeni nesil korse, kıyafetlerinizin altında kıvrılma yapmaz. Bu sayede dışarıdan korse kullandığınız fark edilmez. Yeni Nesil Korse, Formda ve Şık Görünmek İsteyenlerin En İyi Seçeneğidir Yeni nesil korse, sahip olduğu eşsiz özellikleriyle, formda ve şık görünmek isteyenlerin en iyi tercihidir. Daha dik durmak, daha fit görünmek ve kilo vermek istiyorsanız, yeni nesil korse tam size göre. Ürün Özellikleri: Göğüslerin daha dik durmasına ve kalçanın yuvarlak bir şekil almasına yardımcı olur. Doğum sonrası deformasyonu toparlar. 2 Beden ince gösterir. Ayda 5-6 cm kalıcı sıklaşma sağlar. Zayıfladıkça daraltıla bilen 6 kademeli çengellere sahiptir. Sıktığı için tamamen iştah keser ve az yemenizi sağlar aynı zamanda geç acıkmanızı sağlar. Balenler sayesinde dik durmanızı sağlar. Kıyafetlerinizin altında kullandığınızda kıvrılma yapmaz. Gayet fit ve estetik görünmenizi sağlar ayrıca dışarıdan korse kullandığınız kesinlikle fark edilemez.

Etiketi Üzerinde
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4733335
GarantiVar
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi24 Ekim,
Güncel ilan - Dün 21:22
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userYAHYA K.5.0 /5
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar