banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
​925 Ayar Gümüş Fare Unisex Gümüş Kolye

​925 Ayar Gümüş Fare Unisex Gümüş Kolye

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRGarantiliwarranty835Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

​Gümüş Fare Unisex Kolye Yaşamımızın en garip hayvanlarından biridir fare. Canlısını görünce tiksindiğimiz, hatta korktuğumuz; kimsenin iyi bir sıfatla anmadığı, ekinlere ve yiyeceklere zarar veren, hastalık taşıyan bu hayvan görsel bir figür haline geldiği zaman esasında içinde hiç barındırmadığı şirinliğiyle öne çıkmaktadır. Bu durumun oluşmasında muhtemelen ünlü çizgi film karakterlerinin etkisi bulunmaktadır. Bahsettiğimiz üzere görsel hafızamızda şirinliğiyle öne çıkan fare, aksesuar olarak da utangaçlığı simgelemektedir ve genellikle erkekler tarafından kullanılmaktadır. Elbette kadın kullanıcılar da fare aksesuarlarını zaman zaman tercih etmektedir. Yaşama tutunmak için kıvrak bedeniyle ölümü göze alarak her yolu denemesi ve sonunda mutlaka yiyeceğe ulaşması da farenin mücadeleci ruhunun bir yansımasıdır. Fare kolye 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu kolye üzerinde oksit kaplama yapılmıştır. Oksit kaplama yapılan gümüşler eskitme görünüme sahiptir. Tüm gümüş kolye modellerinde olduğu gibi gümüş fare unisex kolye modeli de el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. En : 1.30 cm Boy : 1.80 cm Ort. Ağırlık : 6.75 Gr Zincir Boyu : 55.00 cm

İlan No 4403868
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül,
Güncel ilan - Dün 00:54
SKUT5075
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar