banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
925 Ayar Gümüş Kare Taşlı Kadın Bileklik

925 Ayar Gümüş Kare Taşlı Kadın Bileklik

kurumsalPeanelife5.0/5SIFIRGarantiliwarranty1.585Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Gümüş Kare Taşlı Kadın Bileklik Geleneksel ve gösterişli motiflerden, sade tasarımlara kadar geniş bir yelpazede sizlere sunulan bileklik modelleri her stilden kadının beğenisini toplamayı başarıyor. Zarif ve aynı zamanda şık bir dış görünüm elde edebileceğiniz, klasik ya da spor giyim tarzına uygun her ortamda ön plana çıkmayı başarabileceğiniz bileklik modellerine sahip olabilirsiniz. Geniş model seçeneğiyle sizlere sunulan bileklik modellerini inceleyerek sizler de uzun süre kullanabileceğiniz gümüş takılara sahip olabilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak da sunabileceğiniz bileklik modellerimiz sizleri bekliyor. Gümüş kare taşlı kadın bileklik 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu bileklik üzerine rodyum kaplama yapılmıştır. Rodyum kaplama yapılan ürünler parlaklığını uzun süre muhafaza eder, gümüşü rodyum renge dönüştürür. Tüm gümüş kadın bileklik modellerinde olduğu gibi gümüş kare taşlı kadın bileklik modeli de el emeği ile üretilmiştir. Bilekliğin uzunluğu 18.00 cm'dir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında %10 sapma olabilmektedir. En : 0.50 cm Boy : 1.00 cm Bileklik Uzunluğu : 18.00 cm Ort. Ağırlık : 8 gr.

İlan No 4194031
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Ağustos,
Güncel ilan - Önceki Gün 11:21
SKUT6959
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalPeanelife5.0 /5
Nimet Çoban
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar