banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
​925 Ayar Gümüş Oval Zultanit Taşlı Kadın Bileklik
​925 Ayar Gümüş Oval Zultanit Taşlı Kadın Bileklik
​925 Ayar Gümüş Oval Zultanit Taşlı Kadın Bileklik

​925 Ayar Gümüş Oval Zultanit Taşlı Kadın Bileklik

kurumsalPeanelife5.0/5SIFIRGarantiliwarranty2.653Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Gümüş Oval Zultanit Taşlı Kadın Bileklik Gümüş ürünlerde her zevke hitap eden bileklik modelleri yer alıyor... Geleneksel tarzda bileklik sevenler için daha sade ve otantik motiflerin yer aldığı modeller de koleksiyonda zevkinize sunuluyor. Gösterişli takılar tercih edenler için opal, firuze, mistik topaz, zultanit gibi renkli taşlardan oluşan modellere yer veriliyor. Gümüş bileklik tasarımları, sade ve düz renk tercih edilen kıyafetlere hoş bir hava katıyor. Stilinizi vurgulayabilmenin ve dışarıya yansıtabilmenin en zarif yollarını sizlere sunan bileklik modellerini inceleyerek sizler de günün her anında kullanabileceğiniz bileklik modellerine sahip olabilirsiniz. Gümüş zultanit taşlı kadın bileklik 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu bileklik üzerine rodyum kaplama yapılmıştır. Rodyum kaplama yapılan ürünler parlaklığını uzun süre muhafaza eder. Üzerinde bulunan taşlar zirkon ve zultanittir. Tüm gümüş kadın bileklik modellerinde olduğu gibi gümüş zultanit taşlı kadın bileklik modeli de el emeği ile üretilmiştir. Bilekliğin uzunluğu 18 cm'dir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında %10 sapma olabilmektedir. En : 0.50 cm Zincir Uzunluğu : 18 cm Ort. Ağırlık : 15 gr.

İlan No 4193955
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Ağustos,
Güncel ilan - Önceki Gün 11:21
SKUT7787
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalPeanelife5.0 /5
Nimet Çoban
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar