banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ada de Angela - Algol Thign High Boots "Diz Üstü Bot" SIFIR
Ada de Angela - Algol Thign High Boots "Diz Üstü Bot" SIFIR
Ada de Angela - Algol Thign High Boots "Diz Üstü Bot" SIFIR

Ada de Angela - Algol Thign High Boots "Diz Üstü Bot" SIFIR

userMEHMET K.YENİ17.000Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ada de Angela - Algol Thign High Boots "Diz Üstü Bot" SIFIR ÜRÜNDÜR. Tamamı el üretimi ve İtalyan derisidir. Lütfen arama motoruna tam ismini yazıp, sipariş fiyatını kontrol ettikten sonra ilanıma dönüş yapınız. Özel üretimdir. HAUTE COUTURE MODELLERİ El yapımı Haute Couture ayakkabılar tasarlıyor ve üretiyoruz; birinci sınıf malzemeler ve İtalyan derisi kullanılarak el işçiliğiyle üretilen orijinal modellerden oluşan bir koleksiyon. SLOWFASHION ÜRETİMİ Siparişe göre üretiyoruz. Bu, bu modelin sizin için özel olarak yaratılacağı anlamına gelir. Tahmini üretim süresi 4 ila 8 haftadır (modelin özelliklerine bağlı olarak). Sorumlu üretim ve fazlalık yaratmadan kişiye özel lüks, sürdürülebilir moda. İspanya'da yaratıldı ve tasarlandı. TANIM Yüksek siyah deri botlar. Her iki tarafta perçinli arka fermuar. %100 Deri. Topuk Yüksekliği 120 mm. Tercih ettiğiniz İç Rengi ve taban rengini seçerek modelinizi özelleştirin ve benzersiz hale getirin. KOMPOZİSYON & MALZEMELER Üst: %100 Deri. İç Deri: %100 deri. İç Taban: %100 deri. İç Taban: Hi-Tec Ortholite©. Taban: %100 deri. Taban/sabitleme: %100 yapıştırılmış. Kapaklar: Komfortap® Apliques metálicos color negro.

Etiketi ÜzerindeKusursuz KozmetikJelatinliYurt Dışı
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4484788
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi15 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userMEHMET K.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar