banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ADAIA Cilt Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Genuine Whitening Cream

ADAIA Cilt Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Genuine Whitening Cream

kurumsalADAIASIFIRGarantiliwarranty227Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Cilt Tonunuzu Aydınlatınve Eşitleyin: ADAIA Cilt Beyazlatıcı Krem ADAIA olarak, cildinizindoğal güzelliğini ortaya çıkarmak için özel olarak formüle ettiğimiz ADAIA CiltBeyazlatıcı Kremi sunuyoruz. Cilt tonunuzu aydınlatın, lekeleri azaltın veparlamanın eşit ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlayın. Cilt Tonu DenkleştirmeninGücü: ADAIA Cilt BeyazlatıcıKrem, içeriğindeki özel aktif sistemlerle dağılımın tonunu aydınlatır vedengeler. Güneşe maruz kalmış ciltte oluşan lekelerin azalması ve dağılmasınındaha iyileşmesi ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Gece ve Gündüz Kullanımıİçin Uygun: ADAIA Cilt BeyazlatıcıKrem, gece ve gündüz kullanımı için idealdir. Hafif ve hızlı emilen formülsayesinde cildinde rahatlıkla emilir. Düzenli kullanımda, renk tonunun azalmasıve eşit bir görünüme kavuşur. ADAIA İle DoğalGüzelliğinizi Keşfedin: ADAIA Cilt Beyazlatıcı Krem ile lekeleriazaltın, cilt tonunuzu aydınlatın ve lekelerin sağlıklı ve parlak bir görünümekavuşmasını sağlayın. ADAIA'nın doğal güzellik ürünleriyle ortaya çıkmasının eniyi hale gelmesine katkıda bulunun.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3960184
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Haziran
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Tekirdağ
Satıcı Bilgileri
kurumsalADAIA
Murat Sandal
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar