banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ADAIA Pure Canlandırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tüm Ciltler Için Glikolik Asit Tonik 200 ml
ADAIA Pure Canlandırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tüm Ciltler Için Glikolik Asit Tonik 200 ml

ADAIA Pure Canlandırıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tüm Ciltler Için Glikolik Asit Tonik 200 ml

kurumsalADAIASIFIRGarantiliwarranty208Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Cildinizi DerinlemesineTemizleyin ve Yenileyin: ADAIA pure+ AHA.BHA Cilt Toniği pure+ AHA.BHA Cilt Toniğiile gözeneklerinizi arındırın ve kalıntıların parlaklığını geri kazanın. ÖzelAHA ve BHA içeriği ile izlenen doğal güzellik potansiyelini ortaya çıkarın. Gelişmiş Formül, EtkiliSonuçlar: pure+ AHA.BHA Cilt Toniği,yenilenen ve canlandıran özel bir formülle tasarlanmıştır. AHA (Alfa HidroksitAsit) ve BHA (Beta Hidroksit Asit) gibi etkili programlar, cildinizin üstkatmanını takip ederek ölü derileri uzaklaştırır ve kendinizi temizler. Gözenekleri Sıkılaştırınve Cildi Canlandırın: pure+ AHA.BHA Cilt Toniği,cildinizi sıkılaştırarak daha pürüzsüz ve mat bir görünüm kazanmasını sağlar.Aynı zamanda, daha genç ve sağlıklı bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Hassas Temizleyicilerİçinde Güvenli: Cildinizi kurutmadan vetahriş etmeden temizler ve canlandırır. Doğal Güzelliği pure+ İleKeşfedin: pure+ AHA.BHA Cilt Toniği ile görülenin doğalgüzelliğini ortaya çıkarıyor. Her kullanımında daha taze, daha temiz ve dahaparlak bir zenginliğe sahip olun.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3960186
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Haziran
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Tekirdağ
Satıcı Bilgileri
kurumsalADAIA
Murat Sandal
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar