Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Akciğer Detoksu 3500 mg / Sigara İçenler İçin 60 Vegan Kapsül / Made in USA
Akciğer Detoksu 3500 mg / Sigara İçenler İçin 60 Vegan Kapsül / Made in USA
Akciğer Detoksu 3500 mg / Sigara İçenler İçin 60 Vegan Kapsül / Made in USA

Akciğer Detoksu 3500 mg / Sigara İçenler İçin 60 Vegan Kapsül / Made in USA

userSuat Ş.YENİGarantiliwarranty3.500Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Akciğer Detoksu için Sığırkuyruğu Yaprağı Ekstresi 3500 mg - Ekinezya | Kekik | Kuersetin | NAC - 15'i 1 arada Akciğer Desteği Takviyesi - Sigara İçenler için Temizlik - ABD'de Üretilmiştir - Damla, Çay, Tentür, 60 Kapsül. 15'i 1 arada Akciğer Kompleksi — Solunum desteğiyle üstün akciğer detoksu ve temizliğini deneyimleyin! 3500mg Sığırkuyruğu yaprağı ekstresi, Hatmi, Kekik, Ekinezya, A-asetil Sistein ve Bromelain dahil 15 temel bileşenden oluşan kapsamlı karışımla Sığırkuyruğu özü akciğer destek takviyesi, optimum sağlık ve refahı desteklemek için tasarlanmıştır. Solunum ve Bronş Desteği — Mullien bitkisel kompleksi akciğer sağlığını destekler ve detoksifikasyonu ve antioksidan savunmayı geliştirirken, müsli rahatlık ve sigara içenlere akciğer temizliğine yardımcı olur. Sığırkuyruğu yaprakları kapsülleri bronş sağlığını destekleyerek solunumun berrak olmasınına yardımcı olur. Mullien yaprağı kompleksi bağışıklık fonksiyonunu güçlendirir ve çevresel stres faktörlerine karşı solunum desteği sağlar Antioksidan Bitkisel Karışım — Karışımımızdaki doğanın en iyi bitkileri ve besinleriyle ciğerlerinizi besleyin. Mullein, Quercetin, Zerdeçal, C Vitamini, Çinko, Zeytin Yaprağı ve Kutsal Fesleğen gibi güçlü bileşenlerle sinerjistik olarak çalışarak temel akciğer detoksu, akciğer temizliği, bağışıklık desteği, sigara içenler için akciğer temizliği ve solunum ve bronş sağlığı sağlar. ABD'de üretilmiştir - İçiniz rahat olsun, Sığırkuyruğu yaprağı akciğer detoks takviyesi, ABD'de sıkı kalite kontrol standartları altında, Üçüncü Taraflarda Test Edilmiş ve GMP sertifikalı olarak gururla üretilmektedir. Her Mullin yaprağı kapsülü serisinin güvenliğini, saflığını ve etkinliğini sağlamak için sıkı prosedürlere bağlı kalınmıştır. Maksimum etkiyi elde etmek için detoks akciğer temizleme kapsüllerinde her bileşenin en güçlü formları kullanılmıştır. Paket Boyutları : 4,57 x 2,52 x 2,44 inç; 3,21 ons İlk Piyasaya Çıkış Tarihi ‏ : ‎ 11 Aralık 2023 Üretici: Nutra Harmony LLC ASIN ‏ : ‎ B0D9YW6C1M Menşe Ülkesi ‎ : ABD

Etiketi Üzerinde
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4665516
GarantiVar
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi11 Ekim
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
userSuat Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar