banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Aku İtalyan Superalp GoreTex Vibram Nübuk  Bot A592050 41.5 - Tek Renk
Aku İtalyan Superalp GoreTex Vibram Nübuk  Bot A592050 41.5 - Tek Renk
Aku İtalyan Superalp GoreTex Vibram Nübuk  Bot A592050 41.5 - Tek Renk

Aku İtalyan Superalp GoreTex Vibram Nübuk Bot A592050 41.5 - Tek Renk

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty10.499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

DAHA FAZLASI İÇİN DAHA AZ ÖDE! AKU bir İtalyan markasıdır ve ürün gamımızdaki AKU modelleri Avrupa üretimidir. Bu yüzden Çin üretimi olan su geçirmez ayakkabı ve botlara getirilmiş olan ek vergiden etkilenmezler. Daha yüksek kaliteyi aynı ya da daha düşük fiyata almanız için tüm AKU marka ayakkabı ve botlar öncelikli önerimizdir! 35 yılı aşkın süredir outdoor piyasasında hiç değişmeden var olan ve üretiminin tamamına yakınını Avrupa’da üreten AKU’dan Gore-tex su geçirmez astarlı ve Vibram tabanlı, tamamı deri, ağır yüklerle uzun faaliyetlere üst segment uygun dağ botu Ağırlık: 810 gr. (8 numara) tanesi Astar: Gore-tex(r) Performance Comfort Taban: Vibram(r) Foura Üst Kısım: 2,6 mm. Nübuk Orta Taban: Çift yoğunluklu PU 2,6 mm. Nubuk deri çok iyi sürtünme dayanımı sağladığından uzun ömürlüdür Gore-tex(r) astar %100 su geçirmez ve nefes alabilir yapısıyla ayaklarınızın kuru ve sıcak kalmasını sağlar PU orta taban uzun ömürlü iyi şok emicilik sağlar Derin dişli ve sert yapılı Vibram(r) Foura taban dağ kullanımı için uygundur IMS3 - Exoskeleton poliüretan orta taban ayakkabıya uzun yürüyüşler için gerekli taban ve topuk desteğini sağlar Yüksek bilek yapısı yürüyüş ve tırmanış sırasında ihtiyaç duyabileceğiniz bilek desteğini sağlamaktadır Botun etrafını tamamen saran geniş çarşak bandı (6-4 mm naylon, % 10 karbon fiber), botu ve ayağınızı dışarıdan gelecek darbelere karşı korur. AKU Superalp Nübuk Gore-tex bot en üstün üretim teknikleri ve Doğa dostu üretim metodları ile ile Avrupa’da üretilmiş olup bütün materyallerin üretim süreci takip edilebilir EXOSKELETON: DIŞ İSKELET, AKU'NUN BİR DİZİ YÜKSEK TEKNOLOJİ MODELİNE UYGULADIĞI YENİ BİR ÇÖZÜMDÜR. Dış iskelet teknolojisi tabana uygulanır: orta taban hafif poliüretan dış iskeletten oluşur, arka çevrede yükselir ve yürüme sırasında destek ve stabilite sağlamak için topuğu korur. Asimetrik yapı, daha geniş bir iç kısma ve orta alanda poliüretanda bir yükselişe sahip olup, destek sağlar ve pronasyon kontrolü sağlar. Exoskeleton ile işlem gören tüm AKU ayakkabılarının kendine özgü, anında fark edilebilir bir tarzı vardır. TÜM ÜRÜNLER ORİJİNAL OLUP, YETKİLİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR.

İlan No 4051823
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU1184522
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar