banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Aku TREKKER PRO Goretex Kadın Bot A847568

Aku TREKKER PRO Goretex Kadın Bot A847568

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty7.699Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

RENK: Gri-Koyu menekşeTrekker Lite II modelinin evrimi, şekli Tengu Lite modelinden esinlenmiştir. Çeşitli arazilerde orta zorluktaki günlük geziler için idealdir. Yüksek düzeyde konfor ve stabilite. Dayanıklı tahta ve taban ünitesi, biyodinamik performansı artırmak için özel AKU Elica Natural Stride System teknolojisine sahiptir.ST: süet + aır8000®+ kaynaklı pu filmÜST KORUMA: kauçukASTAR AÇIKLAMASI: gore-tex® performans konforDIŞ TABAN: vıbram® curcumaORTA TABAN: hafif puKALICI LEVHA (SERTLİK): 6-4 mm naylon + eva mikroporosa (orta)AYAK TABANI: özel takım yumuşakKADIN AĞIRLIĞI (GR. ½ ÇİFT): 525DAHA FAZLASI İÇİN DAHA AZ ÖDE! AKU bir İtalyan markasıdır ve ürün gamımızdaki AKU modelleri Avrupa üretimidir. Bu yüzden Çin üretimi olan su geçirmez ayakkabı ve botlara getirilmiş olan ek vergiden etkilenmezler. Daha yüksek kaliteyi aynı ya da daha düşük fiyata almanız için tüm AKU marka ayakkabı ve botlar öncelikli önerimizdir!  TÜM ÜRÜNLER  ORİJİNAL OLUP, YETKİLİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR.

İlan No 4041863
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU1348010
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar