banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Alarmlı pimapen emniyet kilidi KOYU KAHVE

Alarmlı pimapen emniyet kilidi KOYU KAHVE

kurumsalAlanşanslı Yapı4.1/5SIFIRGarantiliwarranty399Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Artık günümüzde tüm pencereler ve balkon PVC veya alüminyum olarak kullanılıyor. Malesef ki dışarıya açılan bu pencere ve kapılar karşı evinizin en zayıf noktasıdır. Rahatlıkla açılabilen bu kapılar ve pencerelerden sıklıkla evlere giriyor, bu sebeple evinizde önlem almanız gereken ilk yerler bu noktalardır. * PVC güvenlik kilidi burada devreye girmektedir, üstten takılan bu ürün pencerenin veya kapının kilidini açsa dahi içeriye girmelerini zorlaştıracaktır. * Benzer ürünlerden farklı olarak kurcalandığında ve yerinden çıkarılmaya çalışıldığında alarmı çalmaktadır vegirmeden önce caydırmaktadır. Diğer alarm ürünleri girdikten sonra devreye girer, halbuki bu ürün girmeden engellemektedir. * Pimapenin üzerine gelen alarmlı pimapen kilidi pencere esneyince alttaki düğmesine basmakta ve alarmı devreye sokmaktadır. Yani pencereniz zorlanmaya başlandığında dahi alarmı çalar ve daha fazla pencerenizi ya da kapınızı zorlamaz ve kaçar. Çünkü daha pimapen kilidini devreden çıkarması ve normal kilidinizi açması gerekmektedir, alarm çalarken de bunu yapmaları çok zordur. * Ürünün hammaddesi zamaktır, piyasada bulunan plastik ürünler ucuz fiyatlarına karşılık kolaylıkla kırılmaktadır. Bu ürün ise kırılmaya karşı dayanıklıdır. * Benim evim 3. katta bana gerekmez demeyin, hırsızlar 5.kata kadar rahatlıkla tırmanabiliyorlar; çünkü biliyorlar ki evlere girmenin en kolay yolu bu alüminyum pencere ve kapılar. O yüzden önleminizi alın önceden. * Sırf da alakalı değildir bu ürünün kullanımı, çocuklarınızı korumanın en kolay ve güvenli yolu da bu ürünü takmak. Bildiğiniz gibi yaramazların en büyük eğlencesi kapı ve pencereleri açmaya çalışmak. Bu ürünü yukarıda bir yerden takarsanız hem kapı ve pencerelerinizi açamazlar, hem de açmaya çalıştıklarında alarm çalmaya başlayacağı için daha fazla uğraşmalarına izin vermeden hemen içeri koşup olaya müdahale edebilirsiniz. Bizce bu özelliği a karşı korumadan çok daha önemli bir özellik, çünkü daha kıymetli bir varlığımız yok korumak için. * Fiyat, 1 adet için kampanyalı fiyatıdır. * Bu ürün koyu kahve renklidir Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3971530
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi30 Haziran,
Güncel ilan - Dün 17:21
SKU765437
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.1 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar