Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Apel sıvı çivi PU montaj kiti, D4 yapıştırıcı 390 gr

Apel sıvı çivi PU montaj kiti, D4 yapıştırıcı 390 gr

kurumsalAlanşanslı Yapı4.2/5SIFIRGarantiliwarranty221Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Apel markalı sıvı çivi silikondan çok daha kuvvetli olarak yapıştırır. * Kuruma süresi daha kısadır. * Silikon kadar esnek değildir, fakat yağmur çamur gibi dış etkenlere karşı çok daha dayanıklıdır. * Apel sıvı çivi solvent içermeyen poliüretan polimer esaslı, çok hızlı kürleşen tek komponentli güçlü bir yapıştırıcıdır. Havanın nemi ile kurur. Suya ve neme dayanıklı kuvvetli bir yapışma sağlar. * Kullanım alanları : - Ahşap mobilya ve mutfak imalatı - Ahşap kapı imalatı ve montajında, - Pencere ve konstrüksiyonlarda, - Ahşap kaplamalarda, - Tekne ve yat yapımlarında, - Suya dayanıklı yapıştırıcı gerektiren nemli ortamlarda, - Boşlukların ve açık alanların doldurulmasında, - Metal / taş / beton / plastik / pu köpük / cam yünü / kauçuk vs yapıştırma işlerinde, - Sandviç panel gibi yapıların montajı gibi ayrıca dikey yapıştırma uygulamalarında kullanılabilir. * Özellikleri : - İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. - Neme ve hava koşullarına karşı mükemmel dayanır. - D4 yapıştırıcı özelliğine sahiptir. - Su geçirmez. Deniz suyu ortamlarına maruz kalmadan önce malzemenin 24 saat kuruma süresine ihtiyacı vardır. - Düşey ve yatay yüzeylere uygulanabilir, akma yapmaz. - Kullanımı kolaydır. - Kimyasallara dayanıklıdır. - Hafif nemli yüzeylere uygulanabilir. * Teknik özellikleri : - Renk : Şeffaf - Koku : Kokusuz - Kimyasal Yapı : Poliüretan Prepolimer - Yoğunluk : 1,13 - Hacim kaybı : Yok - Kıvam : Tiksotropik - Açık zaman : 5 - 10 dk (23 C , %50 bağıl nem) - Presleme süresi : 15 - 20 dk - Tüketim miktarı : 180 - 220 gr / m2 - Kopma dayanımı : 85 - 95 kg / cm2 * Ambalaj : - Apel çivinin raf ömrü orjinal açılmamış ambalajı içinde 5 derece ile 25 derece arasında 9 aydır. * Kullanım şekli : - Silikon tabancası ile kullanılabilir. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4574199
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Eylül
SKU760305
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.2 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar