banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Apel üniversal genel amaçlı 250 ml BEYAZ silikon
Baktığın ilan kapandıApel üniversal genel amaçlı 250 ml BEYAZ silikon116Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR APEL UNIVERSAL GENEL AMAÇLI 280 ML BEYAZ SİLİKON * Apel silikonlar piyasadaki ucuz silikonlardan biraz daha fiyatlıdır, fakat kesinlikle paranızın karşılığını alırsınız. Özellikle yapıştırıcı gruplarında ucuz ürün kullanmanın (tabi satıcıysanız ayrı, kullanıcılar için bahsediyoruz) çok daha pahalıya geldiği tüm kullanıcılar tarafından bilinmektedir. * Apel silikonlar ucuz silikonlardan çok daha iyi yapıştırma kuvvetine sahiptir. * Bu ürün beyaz renklidir. * Kullanım alanları : * Cam montajı işlemlerinde, * Fayans kenarlarında ve derzlerinde dolgu malzemesi olarak, * Lavabo, klozet, duşakabin vb. alanlarda su izolasyonu sağlamada, * Doğramaların etrafında su ve rüzgar yalıtımı amacıyla, * Genel amaçlı yapıştırma işlemlerinde kullanılabilir. * Mobilya Endüstrisi * İnşaat Endüstrisi * Özellikler : * %100 Silikon. * Yüksek uzama katsayısı * Esnek. Kuruduktan sonra elastikiyet kaybına uğramaz. * Mantar ve küfe karşı koruyucu içerir. * Asetoksi kürleşme. * Parlak yüzeylere dahi mükemmel tutunma sağlar. * Ayna yapıştırma işlemlerinde kullanımı tavsiye edilmez, aynalarınızın arkasında korozyona sebep olabilir. Bu işlemleriniz için nötr APEL MS700 Ayna Silikonu kullanınız. * Tiksotropiktir. Düşey yüzeylerde akma yapmaz. * Apel Genel Amaçlı Silikon, çok geniş kullanım alanına sahip yüksek kaliteli bir dolgu malzemesi ve sızdırmaz yapıştırıcıdır. Cam, doğrama, metal, fayans, parke, PVC ve genel inşaat malzemeleri de dahil pek çok gözeneksiz malzemeye güçlü ve hızlı yapışma sağlar. %100 Silikon yapıya sahip mastik yapıştırıcı ve derz dolgu malzemesidir. Su ve rüzgar izolasyonu sağlar. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar