Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Aptamil 1 Bebek Sütü 900 gr 0-6 Ay

Aptamil 1 Bebek Sütü 900 gr 0-6 Ay

kurumsalDERMOAİLEM5.0/5

"Aptamil 1 Bebek Sütü 900 gr 0-6 Ay"

SIFIR475Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Aptamil 1 Bebek Sütü 900 gr 0-6 Ay Anne sütü, bebekler için en iyi ve en doğal besindir. Zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin besin ihtiyacını ilk 6 ay tek başına karşılar. 2 yaşına kadar bebeğinizin bağışıklığını güçlendiren en üstün besin anne sütüdür. Bebeğinizi beslemenin en iyi yolu emzirmektir; bebeğiniz için ideal dengeli bir beslenme ve hastalıklara karşı koruma sağlayan anne sütü aynı zamanda anneye ve bebeğe beslenme ile ilgili olmayan birçok fayda da sağlar. Aptamil Pronutra ADVANCE, anne sütünün yetersiz olduğu veya hiç olmadığı durumlarda bebeğinize verebilebilir. Aptamil Pronutra ADVANCE, doktorunuza danışarak anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda bebeğinizin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir. * Aptamil 1 Bebek Sütü’nün içeriğinde, balık yağı kullanıldığından, hazırlama ve kullanım sırasında balık yağı kokusu duyabilirsiniz. Aptamil 1 Bebek Sütü'ne, karbonhidrat kaynağı olarak sadece laktoz eklenmiştir. Doktorunuz farklı bir öneride bulunmadığı takdirde 6. ayın sonunda Aptamil 2 Devam Sütü’ne geçebilirsiniz. *Anne sütü bebeğiniz için en iyisidir. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda doktorunuza danışınız. Kullanım Şekli: Ellerinizi dikkatlice yıkayınız. Biberonu, kapağı ve emziği kullanmadan önce temizleyiniz ve bir su kabında 10 dakika kaynatınız. Bebek sütü için gerekli suyu en az 10 dakika kaynatıp 40 derece seviyesine kadar soğumasını bekleyiniz. Kaynatılmış suyun beslenme tablosunda belirtilen miktarını biberona doldurunuz. Biberonun içine beslenme tablosunda belirtilen miktarda Aptamil 3 koyunuz. Biberonun ağzını kapatınız ve 10 saniye boyunca çalkalayınız. Biberonun ağzını açıp emziğini takınız. Bebek sütünü içme sıcaklığına kadar soğutunuz.

İlan No 4705424
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi21 Ekim,
Güncel ilan - Bugün 14:51
SKUapt10006
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM5.0 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar