banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Arçelik S 4962 TornadoFlex 1000 W Toz Torbalı Süpürge

Arçelik  S 4962 TornadoFlex 1000 W Toz Torbalı Süpürge
Arçelik  S 4962 TornadoFlex 1000 W Toz Torbalı Süpürge
Arçelik  S 4962 TornadoFlex 1000 W Toz Torbalı Süpürge

Arçelik S4962 Elektrikli Süpürge - Mor

kurumsalHangarYENİGarantiliwarranty10.890Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı11.265375cebinde kalacak

Bu ürünü satan 3 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Arçelik S4962 Elektrikli Süpürge - Mor Yüksek emiş gücü yaratan güçlü performansı, her türeden zemini tozdan arındırabilmenizi sağlayacak aksesuarları ile hepa filtreli Arçelik S4962 1000 W Toz Torbalı Süpürge, tozlara karşı mücadelenizde en büyük yardımcınızdır. Üstün Performans, Kolay ve Sağlıklı Kullanım İmkanı, Etkili Emiş Gücü 1000 W motor gücüyle etkin performans ve yüksek emiş gücü sağlar. 2.5 lt kapasiteye sahip toz haznesi ve ışıklı toz torbası dolum göstergesi sayesinde zahmetsizce kullanım imkanı sunar. Dar yerler, döşeme ve koltuklar, parke ve halılar için özel süpürge başlığı aksesuarları ile toz fırçası sayesinde her türden zeminde süpürge yapabilir, tozdan kurtulabilirsiniz. H12 hepa filtresiyle sağlıklı süpürge yapma, temiz hava soluma olanağı yaratır. Çek bırak kablo sarıcı özelliği ve az yer kaplayan kolay saklama imkanı sunan yapısıyla konforlu kullanımı mümkün kılar. Teknik Özellikler Enerji Sınıfı / Halıda Çekiş Sınıfı / Sert Zeminde Çekiş Sınıfı: C / D / C Motor Gücü: 1000 W Ses Seviyesi: 75 dBA Süpürge Türü: Toz Torbalı Hepa Filtre: Var Toz Torbası: Var Kutu İçeriği Kutu içerisinde Arçelik S4962 1000 W Toz Torbalı Süpürge; farklı zeminler için süpürge başlıkları, toz torbası ve ürünle ilgili detaylı kullanım bilgilerini içeren belgeler yer alır. ''Yeniliği Aşkla Tasarlar'' 1955 yılında kurulan Arçelik, Türkiye merkezli elektronik markasıdır. Geniş ve çok çeşitli ürün yelpazesinde beyaz eşyadan ankastre ürünlere, iklimlendirme sistemlerinden küçük ev aletlerine uzanan pek çok ürün bulunur. Tozlara Karşı Savaştaki Büyük Yardımcınız Arçelik S4962 1000 W Toz Torbalı Süpürge ile tozdan arındıramayacağınız hiçbir yer kalmayacak. Farklı süpürge başlıkları, yüksek performansı ve etkin emiş gücü sayesinde her türden zeminde etkili bir süpürme yapabilecek, konforlu kullanım imkanı sunan yapısıyla da tozlarla mücadeleden keyif alacaksınız. Ürün özellikleri Renk Mor Ses Seviyesi (dB) 76 Motor Gücü (watt) 1000 Hepa Filtre Var Su Haznesi Yok Ürün Rengi Mor Toz Torbası Var Toz Hacmi (L) 5.5 Turbo Başlık Var Emiş Gücü Ayarı Var Toz Haznesi Yok Diğer

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4521829
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi19 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu hasarlı
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Yozgat
Satıcı Bilgileri
kurumsalHangar
Dalkılıç Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İnş. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Arçelik S 4962 TornadoFlex 1000 W Toz Torbalı Süpürge Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Emiş TürüKuru
Kablo SarmaEvet
Hepa FiltreliEvet
Sert Zemin BaşlığıEvet
Toz Alma UcuEvet
TürüToz Torbalı
Turbo BaşlıklıEvet
Dar Aralık UcuEvet
Döşeme BaşlığıEvet
Enerji SınıfıC
Kablo Uzunluğu6 m
Derinlik230 mm
Toz Kapasitesi2.5 lt
Güç1000 W
Ağırlık4 kg
Ses Seviyesi75 dB
Boy310 mm
En480 mm
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar