banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024)
Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024)
Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024)
Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024)
Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024)

Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024)

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty1.603Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Argeus Katlanabilir Akordion Alüminyum Masa Antrasit (54024) Argeus markasının sunduğu bu katlanır alüminyum kamp masası, kamp ve piknik için taşınabilirlik ve fonksiyonelliği ön planda tutarak üretilmiştir. Yüksek kalite standartlarına uygun olarak tasarlanan bu masa, uzun yıllar boyunca deforme olmadan ve yıpranmadan kullanılabilir. Sadece 3 kg ağırlığı sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. 4 kişilik kapasiteye sahip olan bu masa, statik boya özelliği sayesinde yıllar geçse bile yeni gibi görünmeye devam eder. Su geçirmez özelliği bulunan özel çantası, latex iç katmanı ile ekstra koruma sağlar. Kamp, karavan veya ağırlıktan tasarruf etmek isteyen herkes için son derece uygun bir seçimdir. Teknik Özellikler ve Ölçüler Masa Yüzeyi: 66,5 x 62,5 cm Masa Kalınlığı: 1.3 cm Ayaklar: 63 x 44,5 cm Taşıma Çantası: 28 x 82 cm Ağırlık: 3,135 kg Argeus Katlanabilir Akordion Aliminyum Masa Antrasit, dayanıklılığı ve hafifliği ile kamp ve piknik keyfinizi en üst seviyeye taşıyacak. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3908996
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi11 Haziran
SKUKMPMLZ.287-955810
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar