banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Turuncu (203)
Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Turuncu (203)
Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Turuncu (203)
Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Turuncu (203)
Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Turuncu (203)

Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Turuncu (203)

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty634Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Argeus Stone Kamp Ocağı ve Çakmak Gazı Seti Her Alanda, Her Yerde Kolay ve Keyifli Kullanım Sunar. Tüm kalite belgelerine sahip Argeus Kamp Ocağı; kolay, pratik, rahat kullanımı ile kampta, balıkta, piknikte, dostlarınızla geçireceğiniz keyifli anlarda sizin en büyük yardımcınız. Özellikler Metal malzeme üstü fırın boyayla boyanan ocağımız paslanmazdır. 600 derece ısıya dayanıklıdır. Piknikte, kampta, balıkta, tatilde, yolculukta rahatlıkla yıllarca kullanabilirsiniz. Tamamı yerli üretim olan Argeus Ocak, 4 parçadan oluşmaktadır. 12.5 cm genişliğe, 15 cm yüksekliğe, 12 cm çapa sahiptir. 400 gr ağırlığında olup taşıması kolay ve sırt çantanıza rahatça sığabilmektedir. 220gr'lık çakmak gazı tüpüyle dolan Argeus Kamp Ocağı 1 tüp gazla 2.5 ile 4 saat arası yanabilme özelliğine sahiptir. Yıkanabilir ızgarasıyla sağlam, dayanıklı, ergonomik olan ürünümüzü çaydanlık, tencere, tava gibi malzemelerinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Set içerisinde 2 adet çakmak gazı gönderilmektedir. Kullanım Talimatı 1 tüp çakmak gazını altında bulunan dolum yerinden doldurunuz, Ayarlama düğmesini çevirerek gaz akışını sağlayınız ve ateşleyiniz, Ayarlama düğmesini kullanarak ateşin şiddetini ayarlayınız, İster pişirme isterseniz ısıtma ayırını yapınız, Ateş yanarken ocağı hareket ettirmeyiniz Kullanım bittiğinde ayarlama düğmesinden tamamen kapatarak ocağınızı kaldırabilirsiniz. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3879057
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Haziran
SKUOCKYKT.193-952829
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar