banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

AspiNatura İzotonik Burun Spreyi 20 ml

AspiNatura  İzotonik Burun Spreyi 20 ml

Aspinatura İzotonik Burun Spreyi 20 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty199Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2025-07-01 Aspi NATURA® İzotonik Burun Spreyi Burun kuruluğunda nemlendirici ve tedavi edici etki 20 ml Toz, hava kirliliğine bağlı duman, sigara dumanı, polen, virüs ve bakteri gibi dış faktörler kaynaklı burun tıkanıklığına karşı ince bir tabaka oluşturarak temizleyici, nemlendirici ve koruyucu etki sağlar. Nasıl Etki Eder? Burun kuruluğunda nemlendirici ve tedavi edici etkiye sahip sulu çözeltidir. Burun kuruluğunun tedavisinde, mukoza zarının nemlendirilmesi ve temizlenmesi için uygulanır. Soğuk algınlığı ve saman nezlesi durumlarında eşlik eden tedavi olarak kullanılabilir. Kuru burun mukozasını içeriğindeki doğal deniz suyu ile temizler ve dekspantenol ile nemlendirir. Burun mukozasını ince bir tabakayla kaplayarak doğal bir şekilde kendini yenilemesine izin verir. Kabuk bağlama ve dış faktörlere (duman, toz veya polen) maruziyet durumunda burun deliklerini temizler. Tıkanmış burun (rinit) durumunda tedaviye yardımcı olur. Deniz suyunun izotonik olarak ayarlanmış ve dekspantenol eklenmiş sulu bir çözeltidir. Çözeltinin doğal pH değerini korumak için yardımcı madde olarak potasyum dihidrojen fosfat ve dipotasyum hidrojen fosfat içerir. İzotonik Deniz Suyu Ne Demektir? Deniz suyunun tuz ve mineral oranının vücut dengesine uygun hale getirilmiş, diğer bir deyişle, deniz suyunun tuz konsantrasyonu azaltılmış, izotonize edilmiş olduğunu ifade etmektedir. Nasıl Kullanılır? İhtiyacınız olduğu veya dok*torunuzun tavsiye ettiği süre boyunca her bir burun deliğine günde birkaç kez püskürtün. 12 aylık ve 24 aylık çocuklar: Her bir burun deliğine 1 kez püskürtün. Yetişkinler ve 2 yaşından büyük çocuklar: Her bir burun deliğine 1-2 kez püskürtün.

İlan No 4571357
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Eylül,
Güncel ilan - Dün 23:51
SKUDPBAY540020
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

AspiNatura İzotonik Burun Spreyi 20 ml Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
İçerikDeniz Suyu
Kullanıcı TürüYetişkin
Çözelti Türüİzotonik
FormSprey
Boyut20 ml

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar