banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Asus  7. Nesil i5 İşlemci 8 GB RAM 1 TB HDD MX110 15.6" Notebook - Uygun Fiyat
Baktığın ilandaki ürün yeni sahibini bulduAsus 7. Nesil i5 İşlemci 8 GB RAM 1 TB HDD MX110 15.6" Notebook - Uygun Fiyat6.500Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Asus X540UB-GO072 i5-7200U 8 GB 1 TB MX110 15.6" Notebook Sonradan RAM 8 GB’a yükseltildi. Bu ürüne ait eksper notları aşağıda yer almaktadır. Detaylı ekspertiz raporu için ürün görsellerine bakabilirsiniz. - Detaylı donanım testleri yapıldı. - Hoparlör testinde hafif cızırtı mevcut. - Kullanıma bağlı lekeler ve üst kapakta 2 adet derin çizik mevcut. - Cihazda tüm değerler normal seviyede herhangi bir soruna rastlanmadı. - Pil şarj süresi: Yaklaşık 1 saat 30 dakika. - Usb portlarından veri HDMI' dan görüntü aktarımı sağlandı. - Kutu mevcut değil - Şarj aleti mevcut. - Garantisi yok. Aynı gün kargoda🚀

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar