banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Atomy Ağız Bakım Seti - 1 Adet

Atomy Ağız Bakım Seti - 1 Adet

userRAMAZAN K.YENİ250Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.
İlan Bilgileri

Ürün Atomy firmasından alınmış sıfır üründür. SKT vb hiç bir sorunu yoktur. Atomy Ağız Bakım Seti, kapsamlı bir ağız hijyeni sağlamak için tasarlanmıştır ve genellikle diş fırçası, diş macunu gibi temel ağız bakım ürünlerini içerir. Bu set, hem ağız sağlığını korumayı hem de diş etlerini güçlendirmeyi hedefler. Atomy'nin diş macunları, genellikle yeşil çay özü gibi doğal bileşenler içerir ve ağızda bakteri oluşumunu azaltarak diş çürüklerinin önlenmesine yardımcı olur. Diş fırçaları ise ultra ince kılları sayesinde diş aralarına kolayca ulaşarak etkili bir temizlik sunar. Set, genellikle 4'lü olarak satılmakta olup, uzun süreli kullanım için idealdir. Ayrıca, diş ipi görevi gören diş arası fırçaları da setin bir parçası olabilir. Atomy'nin ağız bakım setleri, diş ve diş eti sağlığını destekleyen yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır.

Vitrin Ürünü
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4495339
Garanti
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi18 Eylül,
Güncel ilan - Dün 01:47
KargoÜcretsiz kargo
1-2 gün içinde
Çıkış yeri Antalya
Satıcı Bilgileri
userRAMAZAN K.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Soru & Cevap

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar