banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ballarini Nero 280010040 Silikon Servis Kaşığı Siyah 28 Cm

Ballarini Nero 280010040 Silikon Servis Kaşığı Siyah 28 Cm

kurumsalHAKKIAKYÜZ1948 MUTFAK EŞYALARI5.0/5SIFIRGarantiliwarranty599Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ballarini Nero Silikon Servis Kaşığı 28 Cm Mutfakta yarattığınız tatların lezzeti hayat kadar tatlı mı? Öyleyse onları şık bir şekilde servis edin: BALLARINI Nero servis kaşığı, fırında pişirdiğiniz yemeklerinizi güvenli bir şekilde servis etme şansı sunar. Yüksek kaliteli, esnek ve gıda ile temas edebilir malzemesi sayesinde tencerenizde kalan lezzetli sosun tamamını alabilme fırsatı sunar. Aynı zamanda yapışmazlık özelliği sayesinde tencere ve tavalarınıza son derece nazik davranır. Mutfak gereci ayrıca 230 ° C'ye kadar ısıya dayanıklıdır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ergonomik tasarımı sayesinde sapı elinize oturur ve kaymadan güvenli bir şekilde kullanılabilir. Bu servis kaşığı dekoratif olarak da çekici bir izlenim bırakmaktadır. Benzersiz tasarım ve zarif koyu siyah renk, Milano merkezli tasarım stüdyosu Matteo Thun ve Antonio Rodriguez tarafından yapılmıştır. Kulp ayrıca pratik bir asma deliğine sahiptir. Bu, servis kaşığı ile mutfak rayınızda "şık bir görünüm" elde etmenizi sağlar.  Ürün Özellikleri  Renk: Siyah Malzeme: Silikon Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Ölçü Bilgileri  Net Ağırlık: 0,07 Kg Ürün Uzunluğu: 28 Cm Ürün Genişliği: 6,20 Cm Ürün Yüksekliği: 1,70 Cm Tutamak Uzunluğu: 15,80 Cm

İlan No 4663978
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi11 Ekim,
Güncel ilan - Dün 19:51
SKUP-0000004109
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Trabzon
Satıcı Bilgileri
kurumsalHAKKIAKYÜZ1948 MUTFAK EŞYALARI5.0 /5
HAKKI AKYÜZ MUTFAK ESYALARI TEKSTIL ÖZEL SAGLIK HIZMETLERI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar