banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Balsamik Sirke AMWAY™ 500 ML

Balsamik Sirke AMWAY™ 500 ML

kurumsalMadakStoreSIFIRGarantiliwarranty855Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bu spesiyal ürün İtalya’nın Modena bölgesinde yetişen Trebbiano ve Lambrusco üzümlerinin şırasından elde edilir. Eski zamanlardan beri Trebbiano ve Lambrusco asmaları mükemmelliği ile meşhur üzümler üretmekte ve şıralar Modena evlerinin bodrumlarında değil çatıl katlarında bekletilip, olgunlaştırılarak balzamik sirkeye dönüştürülmektedir. Ürünün kalitesi ‘Modena Balzamik Sirkesi İtalyan Konsorsiyumu’ tarafından ve Kontrol Ajansı Cermet tarafından onaylanmıştır. Bu onaylar şişenin boynuna takılan resmi kırmızı etiketle gösterilmektedir. •‘Modena Balzamik Sirkesi İtalyan Konsorsiyumu’ ve Kontrol Ajansı Cermet tarafından onaylanmıştır. •Yalnız Modena kırsalının Trebbiano ve Lambrusco üzümler kullanılmaktadır. •Meşe fıçılarda olgunlaştırılarak yoğun, meyveli bir aroma ve çok özel bir tatlı-ekşi lezzet elde edilir. •Tadı tüketiciler tarafından çok beğenilmektedir. •Bu üzümler eski çağlardan beri mükemmellikleri ile tanınmaktadır ve tedarikçinin kendi topraklarında yetiştirilmektedir. • Bu bileşen çokça kullanılan konsantre şıralardan daha değerli ve daha lezzetlidir. •Özel işlem ürünün mükemmel tadına ve kalitesine katkıda bulunmaktadır. •Şişenin boynunda bulunan resmi etiket bunun gerçek bir Balsamik Sirke olduğunu ve kalitenin Amway tarafından saptanan katı ve üstün standartlara uyduğunu garanti etmektedir.

Yurt Dışı
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3910804
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi11 Haziran
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalMadakStore
Olcay Madak
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar