banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Bari 500 M3 Çekim Güçlü Patentli Yeni Model Beyaz Aspiratör Yeni Model

Bari  500 M3 Çekim Güçlü Patentli Yeni Model Beyaz Aspiratör Yeni Model
Bari  500 M3 Çekim Güçlü Patentli Yeni Model Beyaz Aspiratör Yeni Model
Bari  500 M3 Çekim Güçlü Patentli Yeni Model Beyaz Aspiratör Yeni Model

Bari 500 m3 çekim güçlü patentli yeni model BEYAZ aspiratör

kurumsalAlanşanslı Yapı4.3/5SIFIRGARANTİLİwarranty3.198Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.
 (1)
kurumsalAlanşanslı Yapı4.3/5 SIFIRwarranty3.198
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Aspiratörler arasında alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri Bari'nin bu yeni model LÜKS BEYAZ aspiratörüdür. * Bu ürün sektörde çığır açmıştır çünkü aspiratör olmasına rağmen çekmeli değildir ve bu patentli yapısı da kullanımını inanılmaz kolaylaştırmıştır. Niye mi? 1. Çünkü çekmeli aspiratörlerde en dandik raylar kullanılmaktadır ve bunlar bir süre sonra kesinlikle bozulmaktadır ve yerine yenisini bulmanız da mümkün değildir, çünkü her marka kendine göre bir ray kullanır. 2. Bu çekilen kısımda cam ya da ufak bir filtre olur. O yüzden de buradan herhangi bir koku çekmeleri mümkün değildir. Yani hiçbir işe yaramaz ama sürekli kirlenirler ve daha çok işinizi zorlaştırırlar. 3. Sadece açınca çalıştığı için çalışırken açık durur ve uzun boylu kişilerin kafasını çarpması gibi bir çok sıkıntıya sebep olmaktadır. 4. Ayrıca bu ürünler çekince ufak bir switchle açıp kapandığı için bu switchler zamanla bozulur ve sizi uğraştırır. * Diğer markalarda 300 metreküpü bulmayan çekim gücüne karşılık bu ürün (testlerle kanıtlanmıştır) 500 m3 çekim gücüne sahiptir ve bu çekim gücü çoğu davlumbazdan dahi daha fazladır. İçinde zaten davlumbaz motoru bulunmaktadır. * Kalın dokulu filtreler : Bari'nin filtreleri kesinlikle ince değil, kalın dokuludur. Bu sayede yemekten sıçrayan yağların motorun iç kısımlarına kolay bir şekilde ulaşmasını engeller. * Ürünün diğer önemli özelliği de ışıklarıdır. 2 adet LED ışığı vardır ve bu sayede hem inanılmaz ışık verir, hem de elektrik sarfiyatını çok azaltır. * Filtresi de 1.sınıf kalın dokulu alüminyum filtredir ve bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Bu sayede ürünü kolayca temizleyebilir ve yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. * Ürünün motorunda bakır sargı kullanılmaktadır, diğer ürünlerde ise alüminyum sargı bulunur. Bu da bir süre sonra şişip kilitleniyor. Bu bakır sargılar hem ses düzeyini azaltır, hem de sürekli çalıştığı durumda dahi bir sorun yaratmamaktadır. * Ürünün ses düzeyi de çok düşüktür, sadece 52 db ses düzeyine sahiptir. * Beyaz akrilik paneli sayesinde çok şık bir duruşa sahiptir ürün. * Ürün fiyatına montaj dahil değildir. * Ürünü teslim alırken kargoda zarar gelip gelmediğini kontrol etmeniz gerekmektedir, zarar gelmişse o esnada tutanak tutup geri göndermeniz gerekmektedir. Zarar görmemeniz adına bu konuya dikkat etmenizi rica ederiz. * Dolap altı davlumbaz * Push Button (Mekanik) kumandalı * 3 hız kademe ayarı * 2 x 3W LED aydınlatma * 120 mm baca çıkışı * Emiş / Debi : 600m³/h * Ses Seviyesi : 52db * Alüminyum filtre * Gövde Rengi : Beyaz boyalı gövde Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 3592964
Garanti
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi15 Mayıs,
Güncel ilan - Önceki Gün 20:51
SKU932220
KargoÜcretsiz kargo
1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.3 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Soru & Cevap

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Bari 500 M3 Çekim Güçlü Patentli Yeni Model Beyaz Aspiratör Yeni Model Katalog Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
RenkBeyaz

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar