banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Baseus Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu

Baseus  Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu
Baseus  Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu
Baseus  Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu
Baseus  Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu
Baseus  Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu

Baseus Unbreakable 100W 200 cm PD Type-C Şarj Kablosu Siyah

kurumsalSepetegelsin5.0/5SIFIRGarantiliwarranty653Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Baseus Unbreakable 100W 200 cm PD Type-C Şarj Kablosu Siyah Baseus Unbreakable, F-12 Aramid fiber kablosuna sahiptir. F-12 Aramid fiber kablo, askeri havacılık sanayisinde kullanılan, çok yüksek dayanıklılığı ve direnci olan bir kablo türüdür. Aşınmaya, kopmaya ve yanmaya karşı yapısını korur. Esnekliği sayesind yıpranmadan uzun ömürlü kullanım sağlar. Maksimum 100 Watt güce sahip Baseus Unbreakable kablo; telefonunuzu, tabletinizi veya dizüstü bilgisayarınızı, ayrıca oyun konsollarını hızlı bir şekilde şarj edecektir. Kabloya yerleşik Halo göstergesi, cihazınızın şarj durumunu size bildirecektir. Işık hafiftir ve uykunuzu rahatsız etmez, böylece geceleri de cihazlarınızı rahatça şarj edebilirsiniz. Baseus kablosunun içerdiği E-Marker çipi sayesinde şarj sırasında güç, akıllı bir şekilde cihazınızla eşleştirilir. Dahası, ürün aynı zamanda sıcaklık seviyesini de kontrol eder, böylece aşırı ısınma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Kablonun kullanımı tamamen güvenlidir. Baseus Unbreakable kablosu ile dilediğiniz cihaza 480 Mbps'ye ulaşan hızlarda dosya aktaracaksınız. Cihazınızı şarj ederken beklemeyi unutun ve fotoğrafları ve videoları verimli bir şekilde aktarın. Baseus kablo çinko alaşımları ve naylon gibi katı malzemelerden üretilmiştir. Kablo yüksek aşınma direncine sahiptir ve uzun süreli kullanım için idealdir.

İlan No 4083354
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 14:13
SKUBASEUS614
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Edirne
Satıcı Bilgileri
kurumsalSepetegelsin5.0 /5
Zuhal Çelik
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Baseus Unbreakable 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Adaptör Bağlantı TürüType-C
PDEvet
Hızlı ŞarjEvet
TürüType-C
Uzunluk2 m

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar