banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Bee'o Up Arı Sütü Polen Çocuk Propolis 60 Tablet

Bee'o Up  Arı Sütü Polen Çocuk Propolis 60 Tablet
Bee'o Up  Arı Sütü Polen Çocuk Propolis 60 Tablet

Bee`o Up Propolis Arı Sütü Polen Çocuk 60 Tablet

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRwarranty269Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Son kullanım tarihi: 2026-12-01 Bee`o Up Propolis Arı Sütü Polen Çocuk 60 Tablet Keçiboynuzu, Polen, Propolis, Arı Sütü, Kakao içeren takviye edici gıdadır. Ürün İçeriği: 2 Tablet İçin; Polen: 300 mg (%30) Propolis: 180 mg (%18) Arı Sütü: 120 mg (%12) Keçiboynuzu: %30 Kakao: %10 Kullanım Şekli: 4-10 yaş grubu çocuklar için aç karnına sabah 1 tablet, akşam 1 tablet olmak üzere günde 2 tablet tüketilmesi tavsiye edilir. Uyarıcı Bilgiler: Arı ürünleri, yüksek alerji riski taşıyan bazı hassas kişilerde alerjik bir etkiye sebep olabilir. İlaç değildir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacı ile kullanılamaz.

2527439
05 Şubat,
Güncel ilan - Dün 13:21
SKUDPBEE700970
1-2 gün içinde
Konya
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Bee'o Up Arı Sütü Polen Çocuk Propolis 60 Tablet

help
Kullanıcı TürüÇocuk
FormTablet

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar