Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bee & You Propolis Damla 30 ml

Bee & You Propolis Damla 30 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty369Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2027-09-01 Bee You Propolis Damla 30 ml Propolis, arıların bitkilerin reçinemsi kısımlarından topladığı, antioksidan maddelerden fenolik ve flavonoidlerden meydana gelen doğal bir arı ürünüdür. Propolis nar suyundan 80 kat daha fazla antioksidan içerir. Arılar tarafından kovanda sterilizasyonu sağlamak için kullanılır. Ari petek gözlerini önce propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, polenini, arı sütünü koyar. Böylece arının ürünleri kovanda bozulmadan saklanır. Anadolu Propolisi (A.P.E.) sözleşmeli arıcılık modeliyle, kovandan sofraya kontrollü koşullarda üretilir. İTÜ ARI Teknokent'te Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilmiş olan ödüllü özütlem yöntemiyle üretilir. Dünya'nın ilk ve tek ISO 9001, ISO 22000, GMP, BRC, Helal ve FDA uluslararası sertifikalarına sahip propolis üretim tesisidir. Akademisyenler, Gıda, Ziraat ve Kimya Mühendisleri ve Farmakologlardan oluşan uzman bir kadronun denetim ve kontrolünde üretilir. İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent laboratuvarlarında test edilerek,doğal besin içeriği ve biyolojik aktivitesi doğrulanır. Kullanım Şekli: 4-10 yaş çocuklar için günde 10, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 20 damla bal, pekmez, yoğurt, ekmek gibi gıdalarla beraber tüketilmesi tavsiye edilir. İhtiyaç halinde damla sayısı çocuklarda 40 damlaya kadar, yetişkinlerde 80 damlaya kadar arttırılabilir. Kullanım miktarı10 Damla20 Damla30 Damla40 Damla Anadolu Propolisi (A.P.E.*)150 mg300 mg450 mg600 mg Toplam Polifenol Fraksiyonu19000 µg38000 µg57000 µg76000 µg A.P.E.: Anadolu Propolisi Ekstratı Arı ürünlerine alerjisi olan bazı hassas kişilerde alerjik bir etki görülebilir. 1 yaşından küçük bebeklere bal yedirilmemelidir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

İlan No 4681444
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi16 Ekim,
Güncel ilan - Dün 14:51
SKUDPBEE703254
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar