banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası 0,5 ml x 20 Flakon

Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası 0,5 ml x 20 Flakon

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası 0,5 ml x 20 Flakon"

SIFIR310Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası 0,5 ml x 20 Flakon Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası Kontaks Lens Kullanan Kişiler İçin Uygundur Bepanthol Eye Nemlendirici Göz Damlası Kontaks Lens Kullanan Kişiler İçin Uygundur. Göz Damlası Kullanmadan Önce Kontakt Lenslerin Çıkarılmasına Gerek Yoktur. Fiziksel Özellikleri Nedeniyle Gözün Epitelyal Bariyerinde Görüşü Engellemeden Homojen, Stabil Ve Kalıcı Bir Koruyucu Tabaka Oluşturan, Hyalüronik Asidin Sodyum Tuzu Olan Sodyum Hyalüronat İçerir. Sodyum Hyalüronat İle, Nemi Tutmanın Yanı Sıra, Gözü Nemlendiren Ve Bakım Sağlayan, Suya Bağlanma Kapasitesi Yüksek Olan Provitamin B5 İçerir. Kornea Koruması İçin Sitrik Tampon İçerir. Koruyucu İçermez.

4133947
02 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUBEP10038
1-2 gün içinde
Düzce
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar