banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Bioderma Photoderm Sprey 50 Faktör Güneş Kremi 300 ml

Bioderma  Photoderm Sprey 50 Faktör Güneş Kremi 300 ml
Bioderma  Photoderm Sprey 50 Faktör Güneş Kremi 300 ml

Bioderma Photoderm Spray SPF50+ 300 ml

kurumsalParkfarma4.4/5SIFIRGarantiliwarranty1.330Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bioderma Photoderm Sprey SPF50+ Güneş Kremi 300ml Bioderma Photoderm Spray SPF50+ 300ml Benzersiz UV filtreleri ve patentli biyolojik koruma ile güneşe karşı cildin kendini savunma mekanizmasını güçlendirerek hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasının önlenmesine destek olur. Ultra hafif, renksiz seffaf bir dokuya sahiptir, hızlı emilir. Ciltte yağlı ve yapışkan bir his birakmaz. Suya ve tere dayanıklıdır. Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan önce bolca ve eşit bir şekilde yüz ve vücuda uygulayınız. Yüze uygulamadan önce elinize sıkınız. 2 saatte bir ve özellikle yüzme, terleme ve havluyla kurulama sonrası tekrar uygulanmalıdır. Kumaş ile temas etmemesi onerilir Gözlere direkt temas ettirilmemelidir. 1 yasından büyük çocukların kullanımı için uygundur. Ürün İçeriği : aqua/water/eau, dicaprylyl carbonate, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), diisopropyl sebacate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl triazone, glycerin, decyl glucoside, methylpropanediol, c20-22 alkyl phosphate, ethylhexyl methoxycrylene, c20-22 alcohols, pentylene glycol, microcrystalline cellulose, disodium edta, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, mannitol, xylitol, propylene glycol, cellulose gum, citric acid, sodium hydroxide, rhamnose, xanthan gum, ectoin, tocopherol, fructooligosaccharides, caprylic/capric triglyceride, laminaria ochroleuca extract.

İlan No 4465452
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Eylül,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU3701129809921
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalParkfarma4.4 /5
PARKFARMA MEDİKAL VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Bioderma Photoderm Sprey 50 Faktör Güneş Kremi 300 ml Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
YağsızEvet
Görünüm TürüRenksiz
Suya DayanıklıEvet
FormKrem
Ambalaj TipiSprey
Kullanıcı TürüYetişkin
Cilt TipiTüm Cilt Tipleri
Koruma Faktörü50 Faktör
Boyut300 ml
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar