banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Biolive Catnip Kediler İçin Oyun Spreyi 150ml
Biolive Catnip Kediler İçin Oyun Spreyi 150ml
Biolive Catnip Kediler İçin Oyun Spreyi 150ml

Biolive Catnip Kediler İçin Oyun Spreyi 150ml

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty118Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Biolive Catnip Kediler İçin Oyun Spreyi 150ml Kullanım Şekli ve Tarifnamesi : Kedilerin çılgınca ilgisini çeken ve rahatlatıcı etki yapan saf catnip otu liflerinden elde edilen, kedi otu ekstratlarından filtre edilerek özel formülasyon da üretilmiş oyun spreyidir. Kedilerin merkezi sinir sisteminde yer alan oyun merkezini uyararak etki yapan catnip sprey, kedilerin çılgınca oyun oynayarak rahatlamasını sağlamanın yanı sıra dışarıya çıkma ihtiyacını da azaltır. Catnip Sprayi kullanmadan önce çalkalayarak, istediğiniz bölgeye, oyuncak veya tırmalama tahtası üzerine 20 - 25 cm uzaktan sıkınız. Etkisini tam olarak gösterebilmesi için bir kaç dakika bekleyiniz. İçindekiler: Su, catnip ekstraktı. Biolive For Cats Catnip Play Spray 150ml Usage and Description:This play spray is specially formulated with pure catnip extract that relieves anxiety and makes cat play. It stimulates central nervous system and causes playful behavior and exhilaration. Play reduces aggression, boredom and the need to go outside Shake before use. Spray on desired area cat bedding, toy or scratching posts from 20-25 cm. Wait a few minutes for the sprays full effect to set in. Composition: Water, catnip extract

İlan No 4401774
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi04 Eylül,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUBIO-045
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar