banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Biolive Immune Dog Köpekler İçin Bağışıklık Destekleyici Sıvı Vitamin 100ml
Biolive Immune Dog Köpekler İçin Bağışıklık Destekleyici Sıvı Vitamin 100ml

Biolive Immune Dog Köpekler İçin Bağışıklık Destekleyici Sıvı Vitamin 100ml

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty175Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Biolive Immune System Köpekler İçin Bağışıklık Destekleyici Likit Vitamin 100ml Kullanım Alanı: İçerdiği Beta Glukan sayesinde evcil hayvanınızın vücudundaki enfeksiyonlarla mücadele etmekle görevli olan beyaz kan hücrelerini aktive eder. Bu sayede evcil hayvanınızın bağışıklık sistemi kuvvetlendirir. Bağışıklık sistemini uyararak vücut direncini artırır. Bu sebeple hayvan sağlığı açısından çok önemlidir. Propolis ile doğal bir antibiyotik etkisi ortaya çıkarır. Vücut tarafından üretilmeyen ancak doku onarımı için gerekli olan C vitamini ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkiye sahip çinko minerali bakımından zengindir. İdrar yolu enfeksiyonlarında ve soğuk algınlığı durumlarında destekleyici özellik barındıran mürver içerir. İçeriği: Beta-glucan : 175,000 mg/lt - Propolıs: 200,000mg/lt Vıtamın C: 180,000 mg/lt -Çinko: 150,000 mg/lt Ekinezya : 170,000 mg/lt-Mürver:125,000 mg/lt Kullanım Şekli: Küçük Irk Köpeklerde 2ml(20damla) Orta ve Büyük Irk Köpeklerde günlük 4ml(40damla) Biolive For Dogs Immune System Liquid Vitamin 100ml Use Area: Beta Glucan it contains, your pet tasked with fighting infections in your body activates white blood cells. In this way, domestic strengthens your animals immune system. It increases the body resistance by stimulating the system. There fore It is very important for animal health. With propolis It produces a natural antibiotic effect. Body not produced by but required for tissue repair Vitamin C and immune system booster It is rich in zinc mineral, which has an effective effect.Urinary tract infections and colds contains elderberry, which has supportive properties in cases of Contents: Beta-glucan: 175,000 mg/lt - Propolis: 200,000mg/lt Vitamin C: 180,000 mg/lt -Zinc: 150,000 mg/lt Echinacea: 170,000 mg/lt-Elderberry: 125,000 mg/lt Usage: 2ml (20 drops) for Small Breed Dogs 4ml (40 drops) daily for Medium and Large Breed Dogs

İlan No 4403623
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUBIO-012
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar