banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Biolive Köpekler İçin Dışkı Yeme Önleyici Likit Vitamin 100ml
Biolive Köpekler İçin Dışkı Yeme Önleyici Likit Vitamin 100ml
Biolive Köpekler İçin Dışkı Yeme Önleyici Likit Vitamin 100ml

Biolive Köpekler İçin Dışkı Yeme Önleyici Likit Vitamin 100ml

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty175Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Biolive Köpekler İçin Dışkı Yeme Önleyici Likit Vitamin 100ml Kompozisyon: Brewers kurutulmuş maya Di-Kalsiyum Fosfat Katkı Maddeleri:Alfa amilaz 280.000 mg/lt Capsium Oleoresin 45.500 mg/lt Tatlandırıcı:15.000 mg/lt Analitik Bileşimler:Protein:%34,3 Ham Yağ:%4,9 Ham Lif:%0,9-Kül:%7,5 - Nem:%7,6 İçindekiler: Brewers kurutulmuş maya, Alfa amilaz Capsicum Oleoresin,Doğal Tatlandırıcı, Di Kalsiyum Fosfat Garantili Analiz: Ham Protein(min)%33,4 Ham Yağ(min)%4,4-Ham Lif(maks)%1,3 Nem(maks)%8,5-Kül(maks)%8,2 Kalsiyum(min)%0,15 - Fosfor(min) %0,77 Kullanımı: Yavru ve yetişkin köpeklerin kendi dışkılarını tüketmelerini engeller. Bu hoş olmayan alışkanlığın önüne geçen lezzetli ve etkili tedavi. Mamanın yanında ya da direkt olarak kullanılabilir. Dışkı yeme davranışsal problemdir fark edildiğinde ürünün kullanımı en iyi etkiyi gösterecektir. Bu etkili karışımın içindekiler dışkıya acı bir tat vererek dışkının köpek tarafından yenmesine engel olur. Hamile ve emziren hayvanlar üzerinde ürünün kullanımının uygun olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Aksi durumlarda veteriner hekiminize danışınız. Kullanım Şekli: Küçük Irk Köpeklerde 2ml(20damla) Orta ve Büyük Irk Köpeklerde günlük 4ml(40damla) Biolive For Dogs Anti-Stool Liquid Vitamin 100ml Composition:Brewers dried yeast Di-Calcium Phosphate Additives:Alpha amylase 280,000 mg/lt Capsium Oleoresin 45,500 mg/lt Sweetener:15,000 mg/lt Analytical Compositions:Protein:4.3 -Raw Oil:4.9% Raw Fiber:0.9%-Ash:7.5% - Humidity:7.6% Contents: Brewers dried yeast, Alpha amylase Capsicum Oleoresin,Natural Sweetener, Di-Calcium Phosphate Guaranteed Analysis:Raw Protein(min)33.4% Raw Fat(min)4.4%-Raw Fiber(max)1.3% Humidity(max)8.5%-Ash(max)8.2% Calcium(min)0.15% - Phosphorus(min) 0.77% Use Area: Prevents puppies and adult dogs from consuming their own feces.Delicious and effective treatment that prevents this unpleasant habit. It can be used next to the food or directly.When fecal eating is noticed as a behavioral problem, the use of the product will have the best effect.The contents of this effective mixture give the feces a bitter taste,preventing the feces from being eaten by the dog.It has been scientifically proven that the use of the product on pregnant and lactating animals is appropriate.Otherwise, consult your veterinarian. Usage: 2ml (20drop) In Medium and Large Breed Dogs 4ml (40 drops)

İlan No 4403624
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUBIO-007
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar