banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bioxcin Hyaluronic Acid %3 Yoğun Nemlendirici Dolgunlaştırıcı Serum 30 ml

Bioxcin Hyaluronic Acid %3 Yoğun Nemlendirici Dolgunlaştırıcı Serum 30 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty413Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: Bioxcin Hyaluronic Acid 3% Yoğun Nemlendirici Dolgunlaştırıcı Serum Bioxcin Yoğun Nemlendirici ve Dolgunlaştırıcı Serum içeriğindeki %3 hyaluronik asit ile cildi nemlendirmeye ve yaşlanma belirtilerinin görünümünde azalmaya destek sağlar. Klasik cilt bakımının ötesine geçerek cildin doğal yapısının korunmasına ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Her yaşa ve cilt tipine uyumlu olarak formüle edilmiş yoğun nemlendirici ve dolgunlaştırıcı serum hyaluronik asit ve Pathenol’ün mükemmel birlikteliğin oluşturduğu sinerjik etki ile ciltteki hücrelerin arasını doldurarak cildin kaybettiği nemin ve dolgunluğun geri kazanmasına yardımcı olur. İçeriği Hyaluronik Asit: Bağlayıcı özellik taşıyan bir hücreler arası ara maddedir. Hücre dışı matriksin ana bileşenlerindendir.Yapısal olarak kendinin yaklaşık bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olmasıyla bilinir. Pantenol (B5 Vitamini): Farmasötik ve kozmetik ürünlerde nemlendirici olarak ve yara iyileşmesini iyileştirmeye yardımcı olmak için kullanılır. Su kaybını önler. Anti enflamatuar olarak yara iyileşmesini destekler. Nemlendirici etkisi vardır. Cilt bariyerini onarır. Kullanım Sabah ve aksam cildinizi temizledikten sonra, yeterli miktarda BIOXCIN Hyaluronik asit serumu dairesel hareketler ile masaj yaparak yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayınız. Bakım rutininizi, cildinize uygun BIOXCIN Güneş koruyucu ile tamamlamayı unutmayınız. Tüm cilt tipleri kullanımı için uygundur.

İlan No 2507219
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi26 Ocak
SKUDPBIO632559
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar