banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bioxinin Forte Minoksidil %5 Deri Spreyi 60 ml

Bioxinin Forte Minoksidil %5 Deri Spreyi 60 ml

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty358Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2026-06-01 Bi o x in in Forte Min ok si dil %5 De ri Sp reyi 60 ml Erkekler içindir. Kadınlarda kullanmayınız. Haricen uygulanır. Ağız yoluyla kullanılmaz ve içilmez. Sadece kuru saç ve kafa derisine uygulanır.B.Forte %5 60 ml deri spreyi özellikleri ile saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olduğu ve saç derisini güçlendirdiği belirtilir. Klinik çalışmalardan çıkan sonuçlara göre B.Forte %5 deri spreyi uyarıcı olarak kullanılabildiği görülür. B.Forte deri spreyinin saç uzamasını desteklediği marka tarafından vadedilen özellikler arasındadır. B.Forte %5 mililitre deri spreyi mnoksdl içerir. Etken maddelerden biri olan mnoksdl birçok tedavide kullanılır. Saç büyümesine yönelik tedavilerde kullanılan mnoksdl maddesi vazodilatör ilaç olarak bilinir. B.Forte %5 deri spreyinin içerisinde mnoksdl dışında; propilen glikol, etanol ve deiyonize su gibi yardımcı maddeler bulunur. B.Forte deri spreyinin aşırı sıcak ve soğuk ortamlardan uzakta muhafaza edilmesi gerekiyor. 25 derece sıcaklığın altında muhafaza edilen deri spreyi ambalajında ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması tavsiye edilir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kullanılmaması gerekir. B.Forte deri spreyi erkekler için geliştirilir. Sadece erkeklerde kullanılan deri spreyi kadınlar da olumsuz sonuçlara yol açabilir. Mnoksdl ve diğer ürün içeriklerine karşı duyarlı kullanıcıların kullanması tavsiye edilmez. Deri spreyi 65 yaşından büyük ve 18 yaşından küçük kullanıcıların kullanımına uygun değildir. Kullanım Şekli: Ürünü saç dökülmesinin olduğu bölgeye bir kez püskürtüp, parmaklarınızla masaj yaparak yayınız. Bu işlemi 5 kez tekrarlayıp, ardından ellerinizi iyice yıkayınız. Bölgenin büyüklüğü ne olursa olsun 5 püskürtmeyi (1 ml) aşmayınız.

İlan No 2630004
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi19 Şubat
SKUDPBIO094978
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar