banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Bissell 3001N Air220 Hava Temizleyici

Bissell  3001N Air220 Hava Temizleyici
Bissell  3001N Air220 Hava Temizleyici
Bissell  3001N Air220 Hava Temizleyici
Bissell  3001N Air220 Hava Temizleyici
Bissell  3001N Air220 Hava Temizleyici
Bissell  3001N Air220 Hava Temizleyici

Bissell 3001N AIR220 3'lü Filtreleme Özellikli Hava Temizleyici

kurumsalÇelik AvmSIFIRGarantiliwarranty3.848Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bissell Air220 Hava Temizleyici ile tanışın. Güçlü iç mekan hava temizleme gücünü kullanımı kolay ve şık bir makineyle bir araya getiren eşsiz tasarımıyla Air220 fark yaratır. Şık tasarımının altındaki aktif karbon filtresi ile; saç, toz, polen, kepek, ev ve evcil hayvan kokularını ve uçucu organik bileşikleri (VOC'ler) yakalayan bir HEPA filtre + ön filtre olmak üzere üç filtreleme katmanı vardır. Air220, hem fan hızını hem de gücü kontrol etmenizi sağlayan yumuşak dokunuşlu bir kontrole sahiptir. Arkasında ayrı bir kablo sargısı ve ön panelden erişilebilen filtreleri vardır, böylece onu evinizde bir duvara yaslayabilirsiniz. 26.4 metrekareyi her 15 dakikada bir, saatte 4.0 dönüşle temizler bu da yatak odaları, oturma odaları, bodrum katlar ve yemek odaları için harikadır. Benzersiz aktif karbon filtresi sayesinde yemek pişirme sırasında oluşan gazları, dumanı, evcil hayvan kokularını ve evizinizde oluşabilecek tüm kötü kokuları temizler. Aktif Karbon filtreleme ve polen, toz, duman, saç ve kepek dahil olmak üzere en düşük fan hızında 0,3 mikro partikül veya daha büyük parçacıkların %99'undan fazlasını yakalayan yüksek verimli ön filtreleme. Automated CirQulate™ teknolojisi ile Air220, renk kodlu iç mekan hava kalitesi geri bildirimi sağlar ve fan hızını bu değerlere göre otomatik ayarlar. Oldukça sessizdir ve otomatik gece modu huzurlu bir uyku ortamı sağlar. Bissell 3001N AIR220 3'lü Filtreleme Özellikli Hava Temizleyici Özellikleri Cihaz Hacmi 28 L Kullanım Şekli Hava Temizleme Cihazları

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3999820
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi08 Temmuz
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇelik Avm
eym milenyum elektronik bilişim teknoloji anonim şirketi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Bissell 3001N Air220 Hava Temizleyici Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Dijital EkranlıEvet
HEPA FiltreEvet
Filtre Değişim UyarısıEvet
Sessiz ÇalışmaEvet
Karbon FiltreEvet
Nem AlmaEvet
Toz SensörüEvet
DokunmatikEvet
Hız Kademe Sayısı3
Kullanım Alanı (Maksimum)31 m²
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar