banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Böker 1-1 B D Kol Tip Kamp Bıçağı 21,5 cm - Metalik, İp Saplı, Kola Takılan Kılıflı

Böker 1-1 B D Kol Tip Kamp Bıçağı 21,5 cm - Metalik, İp Saplı, Kola Takılan Kılıflı

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty459Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Böker 1-1 B D Kol Tip Kamp Bıçağı, dayanıklı yapısı, pratik kullanımı ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir outdoor ürünüdür. Özellikle kamp, yürüyüş ve benzeri aktiviteler için ideal olan bu bıçak, hem işlevselliği hem de estetik görünümüyle öne çıkar. Ürünün Öne Çıkan Özellikleri: Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiş bıçak, zorlu dış mekan koşullarına karşı dayanıklıdır. İp Sap: Kaymaz ve rahat bir tutuş sağlayan ip sap, bıçağı uzun süreli kullanımda bile elinizden düşürmenizi engeller. Kola Takılan Kılıf: Pratik ve güvenli bir taşıma için tasarlanmış kılıf, bıçağı kolunuza kolayca takmanıza olanak tanır. Çok Yönlü Kullanım: Kamp, balıkçılık, avcılık gibi birçok outdoor aktivitede kullanılabilir. Şık Tasarım: Metalik görünümü ve ip sapıyla modern bir tasarıma sahiptir. Teknik Özellikler: Bıçak Malzemesi: Paslanmaz Çelik Sap Malzemesi: İp Bıçak Uzunluğu: 21,5 cm Renk: Metalik Ek Özellikler: Kola Takılan Kılıf Kimler İçin Uygun? Kampçılar: Kamp yaparken yanlarında taşımak isteyenler için idealdir. Doğa Sporları Tutkunları: Yürüyüş, trekking gibi aktivitelerle uğraşanlar için pratik bir çözümdür. Avcılar ve Balıkçılar: Av ve balıkçılık malzemelerini hazırlamada kullanılabilir. Hayatta Kalma Eğitimi Alanlar: Acil durumlarda kullanabilecekleri bir araçtır. Neden Böker 1-1 B D? Dayanıklılık: Yüksek kaliteli malzemeler sayesinde uzun ömürlüdür. Pratik Kullanım: Kola takılan kılıf sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Şık Tasarım: Modern ve dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Çok Yönlü Kullanım: Farklı ihtiyaçlara cevap verir. Kullanım Alanları: Kamp: Odun kesme, yiyecek hazırlama, ip kesme Doğa Sporları: Yürüyüş, trekking, hayatta kalma eğitimleri Avcılık ve Balıkçılık: Av malzemelerini hazırlama, temizleme Günlük Yaşam: Paket açma, küçük tamiratlar Özetle: Böker 1-1 B D Kol Tip Kamp Bıçağı, hem dayanıklılığı hem de şık tasarımıyla öne çıkan bir üründür. Paslanmaz çelik bıçağı, ip sapı ve kola takılan kılıfı sayesinde hem işlevsel hem de pratik bir araçtır. Kamp,doğa sporları ve günlük yaşam gibi birçok alanda kullanılabilir. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4402628
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül
SKUSKY70740051-960781
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar