banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici
Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici
Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici
Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici
Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici
Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici

Booster Gri Oto Koltuğu Yükseltici

userTamer R.5.0/5

"Aynı Gün Kargo! 🚀"

İKİNCİ EL499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Booster Araba Oto Koltuk Yükseltici Az Kullanılmış, Tertemiz Araba Oto Koltuk Yükseltici Çocuğunuzun güvenliğini ve konforunu düşünerek tasarlanmış bu oto koltuk yükseltici, sadece birkaç kez kullanıldı ve yeni sahibiyle tanışmayı bekliyor. İlan resimlerinde ürünün gerçek durumu görülebilir. Fotoğraflara mutlaka göz atın, ürünün ne kadar temiz olduğunu göreceksiniz! Özellikler: Hafif ve Taşınabilir: Seyahatlerde, misafirlikte, restoranda... Nereye giderseniz gidin, çocuğunuzun güvenliği sizinle gelsin. Avrupa Güvenlik Standardı: ECE R44/04 sertifikasıyla çocuğunuzun güvenliği en üst seviyede. 2,5-12 Yaş Arası Kullanım: 15 ila 36 kg arasındaki çocuklar için uygundur, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Kusursuz Durum: Ürün fotoğrafta da görüldüğü gibi yeni gibidir. Herhangi bir yıpranma, leke veya hasar bulunmamaktadır. Neden bu ürünü tercih etmelisiniz? Güvenlik ve Konfor: Çocuğunuzun hem güvenli hem de rahat bir yolculuk yapmasını sağlar. Pratiklik: Hafif ve taşınabilir olması sayesinde her durumda yanınızda taşıyabilirsiniz. Ekonomik: Sıfır ürün fiyatına kıyasla çok daha uygun fiyatlıdır. Temizlik: Ürün titizlikle kullanılmış ve ilk günkü gibi temiz kalmıştır. Çocuğunuzun güvenliği için kaçırılmayacak fırsat!

Kusursuz Kozmetik
Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4210982
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi16 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
userTamer R.5.0 /5
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar