banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Epoksi Yapıştırıcı 30 Gr Transparan

Brio Epoksi Yapıştırıcı 30 Gr Transparan

kurumsalBrio5.0/5SIFIRGarantiliwarranty181Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

**Ürün Adı:** BRIO Epoksi Yapıştırıcı 30 Gr Transparan **Açıklama:** BRIO Epoksi Yapıştırıcı, çift bileşenli, solvent içermeyen epoksi bazlı bir yapıştırıcıdır. Yüksek yapıştırma gücüne ve dayanıklılığa sahip olan bu ürün, oda sıcaklığında sertleşir ve çatlama yapmaz. Ayrıca, su ve çeşitli kimyasallara karşı dayanıklıdır. **Özellikler:** - Çift bileşenli ve solvent içermez. - Yüksek yapıştırma gücü. - Oda sıcaklığında sertleşir. - Çatlama yapmaz. - Su ve çeşitli kimyasallara karşı dayanıklıdır. - Şeffaf renkte. **Kullanım Alanları:** BRIO Epoksi Yapıştırıcı, çeşitli malzemelerde kullanılabilecek çok yönlü bir yapıştırıcıdır. Aşağıdaki alanlarda kullanılabilir: - Ahşap, cam, seramik, mermer, porselen. - Metal, deri, kauçuk, kumaş parçaları. - Mobilya ve ev eşyalarının tamiri. Bu özellikleriyle BRIO Epoksi Yapıştırıcı, çeşitli malzemelerde sağlam ve dayanıklı bir yapıştırma sağlar.

İlan No 2988349
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi04 Nisan,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU0104-EAS30
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBrio5.0 /5
Brio Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ve Tic.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar