banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brit Care Mini Tahılsız Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 KG

Brit Care Mini Tahılsız Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 KG

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty895Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Detayları Brit Care Mini Tahılsız Kuzu Etli Küçük Irk Yavru Köpek Maması 2 KG Kusursuz Tamamlayıcı Destek Ürün, tamamlayıcı destek maması olarak kullanılmaktadır. Köpeğinizin kullandığı başka bir mama varsa ancak kullanılan bu mamanın besin maddeleri yeterli gelmiyorsa küçük dostunuz için destek namazına ihtiyaç duyabilirsiniz. Destek maması, yüksek besin değerine sahiptir. 2 Haftadan 10 Aya Kadar Kullanım Ürün en küçük iki hafta, en büyük 10 aylık köpekler için Kullanıma uygundur. Bunun nedeni sağladığı besin öğelerinin kullanılmasında gerekli sindirim sisteminin oluşmasıdır. Sindirim konusunda henüz gelişmemiş olan yavru köpeklerde kullanımı uygundur. Emziren Köpeklere Uygun Destek Emziren köpekler için gerekli besin maddelerinin sağlanmasında, bağırsaklar tarafından Bu maddelerin emilmesinde ve kullanılmasında ürünün etkisi büyüktür. Ürün özellikleri itibariyle emziren köpeklere uygundur. Ürün içindeki besin öğeleri köpeğin sütüne geçerek yavru köpeğin de beslenmesini sağlar. Sindirimi Kolaylaştıran Enzim Desteği Ürün, içeriğindeki enzim desteği sayesinde tam emilim sağlar. Bu sayede sorunsuz bir şekilde bağırsaklarda çözülür. Meydana gelen çözülme ile köpeğiniz için gerekli olan tüm besin maddelerini elde edebilirsiniz. Vitamin ve Mineral İçeriği Ürün, içeriğindeki vitamin ve mineral desteği sayesinde emziren ya da yavru köpeğinizin ihtiyacı olan tüm besin maddelerini içerir. Metabolik Denge İçin Kusursuz Formül Ürün, metabolizmayı kusursuz derecede dengeler. Bu dengenin sağlanması ile daha güçlü ve hareketli bir hale gelen köpeğinizin hastalıklara yakalanma riski azalır.

İlan No 2603584
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU8595602520138
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar