banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Buck 7-7 Siyah Av / Outdoor Bıçak 22cm - Siyah Sap, Kılıflı

Buck 7-7 Siyah Av / Outdoor Bıçak 22cm - Siyah Sap, Kılıflı

kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0/5SIFIRGarantiliwarranty621Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Buck 7-7, av ve outdoor aktiviteler için tasarlanmış, dayanıklı ve yüksek performanslı bir bıçak modelidir. 22 cmlik uzunluğu ve siyah sapıyla hem şık hem de işlevsel bir görünüme sahiptir. Kılıfı sayesinde güvenli bir şekilde taşınabilir ve kullanım kolaylığı sunar. Buck 7-7 Bıçağın Önemli Özellikleri: Paslanmaz Çelik Bıçak: Bıçağın paslanmaz çelikten üretilmiş olması, uzun ömürlü kullanım ve dayanıklılık sağlar. Siyah Sap: Ergonomik tasarımı sayesinde bıçağı rahatça kavrayabilir ve güvenle kullanabilirsiniz. Kılıf: Bıçağı hem korur hem de taşımayı kolaylaştırır. Kılıfın malzemesi genellikle dayanıklı naylon veya benzeri bir materyaldir. 22 cm Bıçak Boyu: Hem av hem de kamp gibi outdoor aktivitelerde kullanılmak üzere ideal bir boyuta sahiptir. Çok Amaçlı Kullanım: Et kesmek, odun doğramak, ip kesmek gibi birçok farklı amaç için kullanılabilir. Buck 7-7 Bıçağını Tercih Etmeniz İçin Nedenler: Kalite ve Dayanıklılık: Buck markası, bıçak üretimi konusunda uzun yıllardır güvenilir bir isimdir. Çok Yönlü Kullanım: Hem av hem de günlük yaşamda birçok farklı iş için kullanılabilir. Şık Tasarım: Siyah rengi ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Kılıf ile Güvenli Taşıma: Bıçağı güvenle taşıyabilir ve zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Buck 7-7 Bıçağı Kimler İçin Uygun? Av meraklıları: Av sırasında et kesmek, kemik ayırmak gibi işlemler için idealdir. Kampçılar: Kamp sırasında odun doğramak, ip kesmek gibi işlerde kullanılabilir. Outdoor sporları yapanlar: Doğa yürüyüşü, trekking gibi aktivitelerde yanınızda taşıyabileceğiniz pratik bir araçtır. Hayatta kalma meraklıları: Acil durumlarda kullanılabilecek çok yönlü bir araçtır. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4402848
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi05 Eylül
SKUSKY70740071-960801
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Outdoor5.0 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar