banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Cam Santraç Takımı (25x25)cm Dekoratif Hediyelik
Cam Santraç Takımı (25x25)cm Dekoratif Hediyelik
Cam Santraç Takımı (25x25)cm Dekoratif Hediyelik
Cam Santraç Takımı (25x25)cm Dekoratif Hediyelik
Cam Santraç Takımı (25x25)cm Dekoratif Hediyelik

Cam Santraç Takımı (25x25)cm Dekoratif Hediyelik

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRGarantiliwarranty689Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Satranç, modern çağımızda zeka oyunu olarak bilinir ve spor olarak nitelendirilir. Günümüzde dünya çapında pek çok turnuvası yapılan satranç oyunu, en popüler oyunlar arasındaki yerini hala koruyor. Siz de satranç oynamaktan keyif alıyor ve gittiğiniz her yere satranç setinizi götürmek istiyorsanız Cam Satranç Takımı tam size göre. Yanınızda taşıyabileceğiniz kadar küçük ebatları olan satranç takımı ile oyun keyfiniz gittiğiniz her yerde devam edecek. Özel kutusu sayesinde ise çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz. Cam Satranç Takımı, ürünün ebatları yanınızda taşıyabileceğiniz kadar küçüktür. Satranç tahtasının zemininin cam olması satranç taşlarınızın düşmemesini ve devrilmemesini sağlar ve sizler de rahat rahat satrancınızı oynayabilirsiniz. Camlı satranç takımı olarak da bilinen bu ürünü arabanızda, çantanızda ya da elinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Standart satranç tahtalarının aksine camlı bir zemini bulunan Cam Satranç Takımı ile satranç keyfiniz ikiye katlanacak. SATRANÇ TAKIMI Satranç taşlarınız düşmeden ya da devrilmeden tüm koşullarda satranç oynayabilirsiniz. Bu Cam Satranç Takımının zemini ve taşları camdır. Çok şık ve modern bir görünüşe sahip bir üründür. Bu harika zeka geliştirici satranca siz de sahip olmak istiyorsanız hemen varbeya.com’ dan çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Çok uygun ve çok cazip fiyatlarla varbeya.com da sahip olabilirsiniz. Bu harika fırsatı sakın kaçırmayın yoksa çok üzülürsünüz. Cam Satranç Takımı paket içeriği: -1 adet satranç tahtası – 16 adet piyon – 4 adet fil – 4 adet kale – 4 adet at – 2 adet vezir – 2 adet şah Cam Satranç Takımı ölçüleri: – Oyun taşları 5.5 cm x 2 cm

İlan No 4441016
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi12 Eylül
SKU38383800316
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar