banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
CANOVATE LiFePO4 Kapsamlı Koruma Fonksiyonlu Batarya Modulü

CANOVATE LiFePO4 Kapsamlı Koruma Fonksiyonlu Batarya Modulü

kurumsalB2B HIGH TECHSIFIRGarantiliwarranty83.844Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Detayları LiFePO4 Kapsamlı Koruma Fonksiyonlu Batarya Modulü 48535200FAAD 2 Yıl Üretici Garantili LiFePO4 pil modülü yüksek teknoloji ürünüdür. Ürün esas olarak telekomünikasyon alanının yedek gücünde kullanılır. Paralel olarak bağlanmalıdır. Ürün Özellikleri - Yeni model LiFePO4 pil, güvenilir, uzun ömürlü - Yüksek enerji yoğunluğu, kararlı boşaltma aşaması, baz istasyonunun servis oranını azaltır - Modül tasarımı, çıkış gücünü ve kapasitesini gerçek duruma göre seri ve paralel bağlantıyla artırır - Yüksek oranlı boşaltmayı, yüksek verimliliği destekler - Çevre dostu, geniş çalışma sıcaklığı - Kapsamlı koruma fonksiyonları (aşırı gerilim, düşük gerilim, kısa devre, ters bağlantı, aşırı yük, aşırı akım, yüksek ve düşük sıcaklık, dengeleme, uyku hali) - Akıllı tasarım, uzaktan test, iletişim, kontrol ve ayarlama fonksiyonlarına sahiptir - RS232 ve RS485 arayüzü, istasyon izleme platformuna bağlanabilir - LED ışık göstergesi, tam çalışma görüşü Ürün Kullanım Alanları : Telekomünikasyon, Veri merkezleri ve büyük işletmelerde geniş kullanım alanı vardır.

İlan No 3064255
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Nisan,
Güncel ilan - Bugün 17:51
SKU48535200FAAD
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalB2B HIGH TECH
B2B HIGH TECH İNTERNET HİZMETLERİ VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar