banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
CAROLINA HERRERA 212 Sexy - Eau De Parfum 100 ml

CAROLINA HERRERA 212 Sexy - Eau De Parfum 100 ml

kurumsalBulut ParfümeriSIFIRGarantiliwarranty2.300Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Carolina Herrera 212 Sexy, çekici ve baştan çıkarıcı bir kokuya sahip olan ikonik bir parfümdür. Kadınlar için tasarlanmış bu eşsiz koku, zarafetle karışık bir cazibe ve sofistike bir erotiklik sunar. 212 Sexy, şehirli ve modern bir kadının kendine özgü tarzını ve kişiliğini ifade etmesi için tasarlanmıştır. Parfümün üst notalarında tatlı meyve notaları, pembe biber ve bergamot gibi canlandırıcı ve tazeleyici elementler bulunur. Bu notalar, parfüme enerji ve canlılık katarak başlangıçta etkileyici bir izlenim bırakır. Orta notalarda, yasemin, gül ve gardenya gibi çiçeksi notalar ile vanilya ve süsen gibi sıcak ve baştan çıkarıcı notalar bulunur. Bu notalar, parfüme feminenlik ve çekicilik katarken, aynı zamanda duyuları uyandıran bir derinlik ve karmaşıklık sunar. Parfümün dip notalarında ise sandal ağacı, vanilya, misk ve beyaz misk gibi sıcak ve odunsu notalar yer alır. Bu notalar, parfümün kalıcılığını artırırken, aynı zamanda derin ve çekici bir etki bırakır. Carolina Herrera 212 Sexy, zarif ve çekici bir şişe tasarımı ile sunulur. Şeffaf cam şişe, modern ve şehirli bir tarzı yansıtırken, pembe altın kapak ve detaylar, parfümün feminen ve sofistike doğasını vurgular. Sonuç olarak, Carolina Herrera 212 Sexy, şehirli ve modern kadınların vazgeçilmez parfümlerinden biridir. Baş döndürücü ve çekici kokusu ile her anı unutulmaz kılar ve kadının özgün tarzını ve kişiliğini ifade etmesine olanak tanır.Ürünlerimizin tamamı barkodlu ve orijinaldir.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3784852
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Mayıs
SKU8411061865439
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalBulut Parfümeri
Göksel Öztürk
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar