banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Catit Kedi Kumu Küreği Pembe 32 CM XXL Boy

Catit Kedi Kumu Küreği Pembe 32 CM XXL Boy

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty221Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Catit kedi kumu küreği, özellikle topaklanan kumları almak için geliştirilmiştir. Kürekteki delikler, temiz kumların tekrar kum kabına dökülmesini sağlar. Kürek bölümü, kum kabını kolaylıkla temizleyebilmek için geniştir. Catit kum küreğinin zemini düzdür, bu sayede yatay olarak da bırakılabilir. * Sert kedi kumu küreği topaklanan ve silica kumlar için idealdir. * Ayakta dik durabilir veya asılabilir. * Rahat tutma bölümü sayesinde kedi kum kabının rahatlıkla temizlenmesine olanak sağlar. * Silika ve topaklanan kumları almak için geliştirilmiştir. * Kürekteki delikler, temiz kumların tekrar kum kabına dökülmesini sağlar. Malzeme: Plastik Renk: Pembe Boyut: Düz uç kısmı sayesinde, küreği dik olarak bırakabilirsiniz. Toplam uzunluk: 31.5cm Doldurma derinliği: max. 7cm Delik boyutları: max. 16mm Sap: uzunluk 16cm, max. çap 3.2cm Deliği sayesinde asabilirsiniz de. Geniş doldurma bölümü sayesinde büyük taneli kedi kumları için de idealdir. Sert malzeme

İlan No 3971468
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi29 Haziran,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU022517505762
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar