banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Catit Pixi Fountain Nane Yeşili 2 Lt

Catit Pixi Fountain Nane Yeşili 2 Lt

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty2.579Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Catit Pixi, kediler için, şık tasarımı , yenilikçi ikaz sistemi ile taze su imkanı sağlayan, suyu devirdaim yaptıran otomatik su kabıdır. PIXI nin burun ve bıyıklarının ışıklı olduğunu biliyor muydunuz? Bu su seviyesi gösteren pencere kedi burnu şeklinde tasarlanmıştır ve hem su seviyesi ile ilgili bilgi verir hem de geceleri çok güzel bir gece lambası halini alır. Bu eşsiz otomatik suluk çeşitli içme seçenekleri ve 3 katmanlı filtrasyonu ile kedinize temiz su sağlar. Su sürekli hareket ederek filtreden geçer, temizlenir ve kötü koku oluşmaz. Su içmeyi seven kediler için, başlığı sayesinde farklı şekilde su akışı sağlanabilmektedir. Musluk suyundaki mineraller kediler için ortak bir sağlık sorunu olan idrar yolu hastalıklarına ve idrar taşı problemine yol açabilir. İdrar yolu hastalıklarını önlemeye yardımcı olmak için, filtresi üç fonksiyonlu olarak tasarlanmıştır. Filtre musluk suyundaki kalsiyum ve magnezyumu gidermenin yanı sıra, klor kokularını ve bakterileri temizler, tüy, tortu ve kalıntıları tutar. BPA içermeyen plastik malzemeden yapılmıştır. Temizliği kolaydır, parçalarına ayrılarak temizlenebilmektedir. Led lamba ile uyarı ( Burun ve bıyıkların arkasındaki LED arka lamba sayesinde ne zaman su ilave etmeniz gerektiğini anlarsınız.) Geniş hazneye sahiptir ve ultra sessiz çalışmaktadır. Uyarılar Susuz çalıştırmayınız. İlk kullanımda suyun sirküle olması için 2 - 3 dakika bekleyiniz. Sert sular ve mineralli sular kireçlenmeye neden olacağından tercih edilmemelidir. Temiz içme suyu kullanılması tavsiye edilmektedir. Ürün Ölçüleri En: 20,5 cm Boy: 20,5 cm Yükseklik: 17 cm Ağırlık: 800 gr Hacim: 2000 ml

İlan No 4429158
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi07 Eylül,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU022517437186
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar